Βελτίωση ασφαλτόδρομου Πραστού προς Άγιο Ανδρέα (pics)

Τετ, 15/07/2020 - 12:37
Image
Image
Image
Image
Image

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες

Όπως σας έχουμε υποσχεθεί ότι θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ευχάριστα νέα που έρχονται το ένα μετά το άλλο για το χωριό μας, ως αποτελέσματα – καρποί των συντονισμένων προσπαθειών που κάναμε μέσα στους λίγους μήνες που έχουμε αναλάβει την αυτοδιοίκηση του Χωριού μας.
Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της βελτίωσης του κεντρικού ασφαλτόδρομου από Πραστό προς Άγιο Ανδρέα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες Βελτίωσης του Δρόμου με εντατικούς ρυθμούς.
Οι εργασίες που προβλέπει η μελέτη του έργου είναι πολλές μεταξύ των οποίων : η επένδυση της τάφρου του ασφαλτόδρομου με μπετό για την προστασία του οδοστρώματος καθώς και για την συγκέντρωση απαγωγή των ομβρίων υδάτων δια μέσου της επενδεδυμένης τάφρου στους οχετούς και δια μέσου αυτών την απαγωγή των νερών στα κατάντη του ασφαλτόδρομου και στους φυσικούς αποδέκτες, άρση των καταπτώσεων, τοποθέτηση σήμανσης κλπ. .
Το έργο όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας χρηματοδοτείται και εκτελείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην οποία εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες ως Κοινότητα Πραστού.
Ο ασφαλτόδρομος Πραστού - Αγίου Ανδρέα όπως όλοι γνωρίζεται είναι ο κύριος δρόμος διασύνδεσης του χωριού μας με το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας μας. Πρέπει να είναι πάντα σε καλή κατάσταση, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς προβλήματα και με ασφάλεια αυτοί που έρχονται στον Πραστό και αυτοί φεύγουν από τον Πραστό.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, πολλαπλώς και σε κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε ευχάριστο νέο, κυρίως όταν θα χειροπιαστά αποτελέσματα και θα υλοποιείται το κάθε έργο από αυτά που είχαμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας, όταν το έργο θα μπορείτε να το βλέπετε και να το απολαμβάνετε.
Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από την κατασκευή του έργου.

Πραστός 15 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια πρόεδρε του πραστου αλλά και πρόεδρε του περιφερειακού συμβουλίου!!Σαν Πραστιωτες και οι δύο δείχνετε καθημερινά το ενδιαφέρον σας για το χωριό μας με έργα και όχι με λόγια!!!

Αγαπητέ Πρόεδρε η Περιφέρεια έχει όνομα και οι ευχαριστίες πρέπει να απευθύνονται σε αυτούς που δούλεψαν για το έργο αυτό. Η ενασχόληση με τα κοινά θέλει ανάστημα και λεβεντιά. Το έργο φέρνει αποκλειστικά την σφραγίδα της περιφερειακής αρχής του Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα. Έτσι για την ιστορία.

Για να μας εξηγήσει ο Πρόεδρος του Πραστού αλλά και εσύ που του δίνεις συγχαρητήρια πότε πρόλαβε να βγει εργολάβος σε εννέα μήνες και τι συμμετοχή έχει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου σε αυτό το έργο. Σε τι νομίζετε ότι απευθύνεστε; Σε αμερικανάκια ή σε άσχετους που δεν ξέρουν τι τους γίνετε και πώς ή ποιοι ασχολήθηκαν με το έργο; Επιτέλους αφήστε το γλείψιμο και την κοροϊδία προς τον κόσμο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio