Άστρος: Πυρκαγιά στο ΚΔΑΥ (pics, vid)

Κυρ, 18/09/2022 - 16:04
Image
Image
Image

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο Άστρος στο ΚΔΑΥ ενω στην περιοχη επικρατουν δυνατοί άνεμοι.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο σημείο εναπόθεσης των απορριμμάτων και στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικα οχήματα, υδροφόρα του Δήμου, ενω γίνονται και ριψεις απο δύο εναέρια μέσα.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Άμεσα οριοθετήθηκε η πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην θέση Λάκκα, στο Άστρος Βόρειας Κυνουρίας. Επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόροι τμήματος, 5 οχήματα και 2 Α/Φ.

Ενημέρωση 20:30

Η φωτιά έχει οριοθετηθεί και καίει ακόμη. Οι άνεμοι είναι πολύ δυνατοί. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε στο σημείο που βρίσκονται τα υπολείμματα του 2017 .

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ντροπή και ξεφτίλα. Σε αυτούς που το ίδρυσαν μέσα στο Άστρος αυτόν τον τοξικό κίνδυνο και σε αυτούς που το ανέχονται και το αφήνουν να λειτουργεί ανεξέλεγκτα. Χάθηκαν και ζωές είναι ντροπή!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΝΕΦΟΣ;;ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Έλεος πια... Ντρέπομαι και λυπούμε... Τη κάνετε εκεί;;; πως αφήνετε ακόμα να λειτουργεί αυτή η μονάδα;;;. Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας πως πιάνει συνέχεια εκεί φωτιά;;;; εδώ είχε πιάσει και το χειμώνα που έβρεχε.... Έλεος πια....

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΝΕΦΟΣ;;ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Astrosnews μην ανεβάζεις σχόλια. Ξεφτυλιζομαστε, δεν καταλαβαίνεις? Κατσε να σβησει η φωτιά και να δώσουμε τα συγχαρητήρια στον αποτελεσματικό και μεθοδικο μας Δήμαρχο....

Κύριε δήμαρχε μπορείς να μας πεις γιατί δεν βάζετε τα μηχανήματα να χώσουν την φωτιά με χώματα όπως κάνανε πάντα όλοι.παρα κάθεστε κ κοιτάτε τι ωραία που καίει η φλόγα.ντροπη σε όλους σας εισαγγελέα θέλετε όλοι σας.

Κάποιοι ξύπνιοι κάποτε με πρόχειρες δουλειές ξεκίνησαν την ατομική βόμβα που λεγόταν σκουπίδια και καμάρωναν χωρίς να έχουν διασφαλίσει προοπτική και συνέχεια για τίποτα .Το κακό είναι πως ότι ξεκινήσει δύσκολα χαλιέται ή μαζεύεται....Εν κατακλείδι .....κύριοι όλα τα χρόνια το Άστρος κέρδισε από την συνενωση κοινοτήτων μόνο σκουπίδια κι απόβλητα .....τίποτα άλλο .....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΒΕΡΗ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio