Άστρος: Όλες οι ομορφιές του άστρου της Πελοποννήσου Up'ο ψηλά (vid)

Σάβ, 11/06/2022 - 21:42
Image

Το Άστρος Κυνουρίας μπορεί να μην αποτελεί για πολλούς έναν από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πατρίδας μας αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλοι όσοι έχουν αυτή την άποψη έχουν και δίκιο.

Κυριολεκτικά στο Άστρος μπορείτε να κάνετε είτε μια από τις ομορφότερες κοντινές αποδράσεις από την Αθήνα, μιας και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 ωρών, είτε γιατί όχι να περάσετε της ομορφότερες διακοπές της ζωής σας. Η κυριολεκτικά απέραντη εκπληκτική παραλία, που θα απολαύσετε στο επονομαζόμενο "Παράλιο", τα γραφικά σοκάκια που σφύζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες, τα απομεινάρια μιας πραγματικά ασύλληπτης Βίλας - Παλάτι του γνωστού ευεργέτη της αρχαιότητας Ηρώδη Αττικού, που έχει χαρίσει και στην πόλη της Αθήνας το διάσημο σε όλους Ηρώδειο και που αποτελεί τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Κυνουρίας και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία των Ρωμαϊκών αυτοκρατορικών χρόνων σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ έχει χαρακτηρισθεί το λαμπρότερο έργο εκείνης της εποχής στην Ελλάδα. Τέλος το πιο αν όχι όμορφο αλλά σίγουρα περίεργο γεφύρι (μέρος του υδραγωγείου που είχε κατασκευαστεί για την υδροδότηση του παλατιού) της Ελλάδας, που βρίσκεται κοντά στο πρώην παλάτι, καθώς και ακόμα πολλές ομορφιές στην ευρύτερη περιοχή συνθέτουν ένα σπάνιο σκηνικό απόλυτης ελληνικής ομορφιάς. Μη διστάζετε στιγμή.

Σε δύο λεπτά και κάτι πήρατε απλά μια μικρή γεύση από το "Άστρο της Πελοποννήσου" για περισσότερα οργανώστε το ταχύτερο δυνατό την επίσκεψή σας σε αυτό και σας υποσχόμαστε πως θα σας μείνει αξέχαστη.

Παραγωγή Up Stories

Drone DJI AIR 2S

Contact us upstoriesgreece@gmail.com

Μουσική : Νικος Σπηλιώτης

Video

Σχόλια επισκεπτών

Εάν σας έλεγα φίλοι κοντοπατριωτες Παραλιωτες το ΆΣΤΡΟΣ και το Παράλιο Άστρος μια Κοινότητα τη θα λέγατε Ναι η Όχι Άστρος και Παραλία Άστρους ναι η όχι όπως Κίος κα Παραλία Νέας Κίου ΠΧ

Πολύ καλή η προσπάθεια διαφήμισης της περιοχής μας ,είτε προκειτε για το Παράλιο Άστρος είτε για το Μεσόγειο Άστρος όμως όταν γίνετε αναφορά στο παλάτι του Ηρώδη του Αττικού ως όντως ασύλληπτης ομορφιάς και ως το σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Κυνουρίας και έρθει ο επισκέπτης ποια θα είναι η εικόνα που θα αντικρίσει ? Και σε ποιο μουσείο θα μπορεί να δεί τα ευρήματα? Στη βίλα του Ηρώδη του Αττικού κλειστεί και σε πλήρη εγκατάλειψη ? Και σε ένα μουσείο έστω και μακριά από το χώρο του κλειστό ? Άκυρη η αναφορά για το συγκεκριμένο αξιοθέατο το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να εκτεθουμε ανεπανόρθωτα..

Ρε Γεωργία Για πες μας εσύ πού πήγαινες σχολείο στο Μεσόγειο?
Θα μας τρελάνεις τελείως και εσύ
Ρε τι έχετε πάθει όλοι σας
Τόσο κομπλεξικοί εισαστε με το Άστρος
Όταν όμως βρισκόσαστε κάπου μακριά όλοι λέτε από το Άστρος είμαι
Πρόεδρε Βάλε πινακιδες στην παραλία να φαίνεται που είναι η παραλία του Άστρους
Βάλε πινακίδες σε όλες τις εισόδους του Άστρους να βλέπουν και να μαθαίνουν την ιστορία του Άστρους
Έχετε τόσο κόμπλεξ και τόσο μίσος με το Άστρος αλλά όλοι εδώ έρχεστε και κανετε τις δουλειές σας
Πρόεδρε το άρθρο όλο είναι παραπληροφόρηση προορισμού Εκτός και αν ονομάσουμε όλη την περιοχή Άστρος
Ας ξαναγράψουμε την ιστορία πάλι μπας και ευχαριστήσουμε κάποιους

16:03 Μια κοινότητα συμφωνούμε πατριώτη, Άστρος και Καλύβια Αγίου Ιωάννου να είμαστε και ιστορικά ακριβείς. Όπως είναι Λαγονήσι - Καλύβια.

Είναι πραγματικά θλιβερό στις εποχές που ζούμε,αντί να ψάχνουμε αυτά που μας ενώνουν- και είναι πολλά- να ασχολούμαστε με τον αρρωστημένο τοπικισμό του παρελθόντος.Έτσι δεν πάει μπροστά κανένας τόπος μικρός ή μεγάλος. Και είναι κρίμα…

ΣΤΗΝ ΕΥΦΗΜΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΆΥΤΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ "ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ"..ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΟΧΙΕΣ,ΔΙΧΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΜΙΚΡΟΠΑΤΡΙΔΟΜΑΛΑ.ΙΑ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ..ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΙΚΡΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ.. Ε! ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ..??ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ.ΠΟΙΟΣ "ΧΕΣΤΗΚΕ".ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩ Ή ΣΤΟ ΕΚΕΙ??ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.. ??Ή ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ?ΜΑΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΟΠΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΕΣ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ....
ΑΣΤΡΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΝΌ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙ..ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ..ΧΑΧΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio