Αστρο... λόγος της κορώνας και της συνωνυμίας!

Τετ, 27/01/2021 - 18:25
Image

Δεν σέβεστε ούτε τη χειμερία νάρκη μου εκεί στο υπέροχο Γαλατικό μας χωριό... **** Της κορώνας έχει γίνει κι εσείς τον χαβά σας. **** Εμ, βέβαια, είπατε αφού το καλοκαίρι την βγάλαμε καθαρή και τα τουριστάκια δεν μας έφεραν την κορώνα, θα φοβηθούμε μεταξύ μας το χειμώνα; **** Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... **** Είσαστε και ασυγκράτητοι, πάντως... **** Η «πριβέ» λαοσύναξη, μακριά από τα περίεργα μάτια, φαίνεται πως έχει αρνητικές συνέπειες... **** Και όχι τίποτ' άλλο, αλλά οι ψίθυροι για κάτι εγχώριους ηγέτες έχουν γίνει πολύ έντονοι... **** Φοβού τους Δαναούς, παλικάρια μου... **** Και ο μεγάλος ηγέτης, όμως, δεν μας τα λέει καλά. **** Τι περιμένει; Να γίνουν χειρότερα τα πράγματα; Τι τον ορμηνεύει ο μέντοράς του; **** Τέτοια συνωνυμία σε αναπτυξιακούς οργανισμούς δεν έχω ματαξαναδεί, παιδάκι μου. Τι Παλλήνη τι Γαλήνη, σαν να λέμε! **** Λίγο προσοχή στα σχόλια που κάνετε στα social, εκτίθεστε ανεπανόρθωτα... **** For the festivals! 

Σχόλια επισκεπτών

Αγαπητό astrosnews, θεωρώ σαν αναγνώστης το συγκεκριμένο θέμα ψιλοακυρο,για την ενημέρωση του κοινού. Μια ανώνυμη έκθεση φαντασίας,με πολιτικά κ κοινωνικά υπονοούμενα , δεν νομίζω ότι έχει θέση εδώ μέσα.
Γνώμη μου....σαν ένας απλός αναγνώστης

foyrnaris, διαφωνώ. Όλο το νόημα του κειμένου, υπάρχει στην τελευταία φράση... for the festivals..... Για τα πανηγύρια.... Αμφιβάλεις οτι αυτό που ζούμε και όλοι αυτοί που υπονοούνται στο άρθρο, είναι ........ for the festivals;

Τώρα με τον κορονοϊό αφήστε ήσυχες τις λακκούβες, μην κυκλοφορείτε, μαζευτείτε στα κονάκια σας, κράξτε όσους και όσες (ξέρετε και ξέρουμε όλοι) μας έφεραν με την ψευτομαγκιά τους σε αυτή την κατάσταση, διαφορετικά θα δείτε άλλου είδους λακκούβες και δυστυχώς αν αρχίσουν κι αυτές, θα είναι κάμποσες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio