Άστρο... Λόγος: Μια άσπρο, μια μαύρο

Πέμ, 07/05/2020 - 13:46
Image

Βγήκαμε από την καραντίνα και αγρίεψαν τα πράγματα *** Αφορμή οι συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου που δεν γίνονται έστω με τηλεδιάσκεψη, καρφιά από Μαντά που έχει ένα δίκιο για την διαδικασία της διά περιφοράς *** Απάντηση Πλακοκέφαλου και μπάλα στην εξέδρα από τον Λυτρίβη *** Και εκεί που λέμε τι έγινε πώς έγινε, έρχεται πρόσκληση για συμβούλιο Λιμενικού Ταμείου διά ζώσης!!!  *** Σίγουρα λιγότερα τα άτομα του Λιμενικού Ταμείου από του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά καλοί άνθρωποι, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος, κρατήστε μια γραμμή, όχι μία άσπρο μια μαύρο!!! *** Να κάνεις εθελοντισμό και να τα ακούς πάει πολύ, αντί να επικροτούμε ανθρώπους με όρεξη τους αποθαρρύνουμε. Συγχαρητήρια και στον αιρετό για τη βοήθειά του *** Σάρωσε η Βόρεια Κυνουρία στα ερασιτεχνικά της Αρκαδίας, Ερμής Μελιγούς, Βρασιές και Βέρβενα, άξιοι!!! 

Σχόλια επισκεπτών

Ρε φίλε τι συγκρινεις τώρα το Λιμενικό Ταμείο πιο μικρή και κλειστή διαδικασία με λιγότερους ενδιαφερόμενους με το διοικητικό όργανο ολοκληρου του δημου που αφορά και όλους τους προέδρους και πολίτες δημοσιογράφους κλπ; Εδω η Βουλή μειωσε στο ελάχιστο τις παρουσίες. Δεν υπάρχουν αίθουσες και υποδομες για να συνεδριαζει το ΔΣ και αν γινει με βίντεο απλως θα χορτασουμε φλυαρια και ψέμα απο πολιτικαντηδες ψευτολογους και αεριτζήδες. Ο νομοθέτης κάτι ξέρει με το δια περιφοράς. Ουσια και αλήθεια

Το αυγό του φιδιού: "Αν γίνει με βίντεο απλώς θα χορτάσουμε φλυαρίες και ψέμα από πολιτικάντηδες ψευδολόγους και αεριτζήδες. Ο νομοθέτης κάτι ξέρει...." Αυτό είναι λοιπόν. Που να ξεχάσεις αγαπητέ σχολιαστή τη χουντοκαταγωγή σου. Αυτό ακριβώς το "επιχείρημα" χρησιμοποίησε και ο Παπαδόπουλος το 1967 για να "βάλει την Ελλάδα στο Γύψο.." Από εκεί το ξεσήκωσες Ρε φίλε των 14:20. Μπράβο σου..

17:59 Το ότι εμεινες μέσα και κυκλοφορουσες και χαρτί και sms o Παπαδόπουλος στο επέβαλε; Το ότι κλείσαν λιμάνια αεροδρόμια σε ολη τη γη ο Παπαδόπουλος στο επέβαλε; Ξεκόλα σε κακομοίρη και μη ζεις με φαντάσματα. Η επίκληση στην δικτατορία σε κανει πολιτικά σοβαρό. Γραφικό σε κάνει. Ειμαστε σε ειδικές συνθήκες γιαυτό γίνονται όλα αυτά. Κανείς δεν λεει να μην λειτουργήσει κανονικά το δημοτικο συμβουλιο όταν επιτραπεί για λόγους υγείας. Το β ίντεο κακομοίρη είναι ο φερεντζες καθε Χουντάκου (δεξιού και αριστερού) για να μονοπωλεί με ανοησίες την συζήτηση και να χαθεί η ουσία. Αυτό που κάνανε τόσα χρόνια και τα κρύβανε και τα μαγειρεύανε.

Αυτή η τακτική που φρενάρει τα πάντα και συντηρεί τη μιζέρια και την μικρότητα είναι πεπαλαιωμένη, ανούσια, αποκρουστική και δεν λύνει κανένα πρόβλημα ούτε ενημερώνει. Ο ξερός πολιτικός λόγος που είναι μεστός από εγωισμό, ύφος τιμωρού, κατά φαντασίαν του γράφοντος αυτόν αλάνθαστος, στηλιτευτή των πάντων, σωστού δήθεν ντε του ατόμου του και μόνο, δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στα προβλήματά της. Ο αιρετός, αντί να ρωτάει, να ρωτάει, ............να καταγγέλλει, να καταγγέλλει .......να κόπτεται εκεί που τον ξέρουν ότι αγωνίζεται για το καλό της κοινωνίας και την πρόοδό της, ποιο συνετό και φρόνιμο θα ήταν να αλλάξει τακτική και να ασχοληθεί στην ουσία των προβλημάτων. Ποιες απαντήσεις θα πάρει με αυτόν τον τρόπο ή τα γράφει για να τα γράψει και να έχει παρουσία; Μάλλον αυτό είναι ! Ποιος θα ασχοληθεί να του απαντήσει, χάνοντας χρόνο; Ή δεν έχει τίποτα καλύτερο και λέει ας γράψω για να ταράξω τα νερά; Αν θέλει ο κάθε αιρετός να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του τόπου πρέπει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στην κάθε υπηρεσία και να ενημερώνετε προφορικά και γραπτά και μετά να ανακοινώνει το επίσημο έγγραφο της υπηρεσίας, και όχι αυτά που έχει ο καθένας στο μυαλό του. Χόρτασε η πατρίδα πολιτική και πολιτικάντηδες, περισσεύουν στον τόπο πολιτικοί και πολιτικάντηδες. Ουσία πρέπει να αναζητά η κοινωνία και όχι να βομβαρδίζεται από τις αγκυλώσεις και τα νοσηρά κυήματα του καθενός!!!!!!!!!!!!!!

Ποσο μελάνι χάλασες φιλόλογε για να καλύψεις το σκοτάδι του δημάρχου σου. Και δεν τα κατάφερες. Ο πρώτος όμοιος σου σχολιαστής, το έκανε καλύτερα με ένα απλό: ‘αποφασίζουμε και διατάζουμε ‘

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio