Απροειδοποίητες διακοπές νερού στη Μελιγού

Τετ, 01/07/2020 - 13:24
Image
Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι της Μελιγούς στο Άστρος, για ακόμα μία φορά αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υδροδότηση του χωριού τους.
 
Με το θερμόμετρο να δείχνει «κόκκινο», όπως λένε, τα συνεργεία του Δήμου, χωρίς προειδοποίηση έκοψαν το νερό σήμερα το πρωί Τετάρτη 1η Ιουλίου, προκαλώντας την αντίδρασή τους.
 
Οι κάτοικοι σημειώνουν ότι το πρόβλημα είναι επαναλαμβανόμενο, και θεωρούν ότι η ευθύνη που ίσως βαραίνει τους νυν υπευθύνους είναι η μη έγκυρη ενημέρωση για την αντιμετώπιση των βλαβών και όχι οι βλάβες σε ένα δίκτυο σχετικά καινούριο (περίπου 12-13 ετών) που παρουσιάζει πολλά και συνεχή προβλήματα.

Σχόλια επισκεπτών

1. Σκάρτο ή προβληματικό υλικό....
2.Κανένας , προφανώς , έλεγχος κατά τη διαδικασία κατασκευής του έργου (υλικά-ορθή κατασκευή κλπ. ) από τους τότε υπεύθυνους του δήμου και της τκ Μελιγούς. Αλήθεια ποιοι είναι αυτοί και που βρίσκονται σήμερα ;
3. Eπειδή η αποκατάσταση των βλαβών δεν γίνεται αστραπιαία αλλά ύστερα από αρκετές ημέρες κατά κανόνα, οι υπεύθυνοι της ΔΕΥΑΑ και του τοπικού συμβουλίου, έχουν όλο το χρόνο να προγραμματίσουν και να προσδιορίσουν την ημέρα και την ώρα διακοπής της υδροδότησης και μάλιστα μέσα στην ντάλα του καλοκαιριού για να πάρουν όλοι τα μέτρα τους.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ !!!!

Αυτός που νομίζεις οτι βγάζει είδηση, νομίζει και κάτι άλλο. Πώς πραγματικά θα ήταν είδηση εάν το πρόσφατο δίκτυο ύδρευσης της Μελιγούς δεν θα παρουσίαζε βλάβη για μια εβδομάδα. Ναι αυτό θα ήταν πραγματικά είδηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και ναι. Εχω θέμα. Οχι με κάποιον. Με κάποιους σε όλο το φάσμα της ευθύνης κατασκευής ή μάλλον αντικαταστάσεως του παλαιού δικτύου με το νέο. Από την επιβλέπουσα υπηρεσία και τον επιβλέποντα μηχανικό, τον εργολάβο, τους τοπικά υπεύθυνους, την επιτροπή που παράλαβε το έργο. Ετσι για να συννενοούμεθα κι αφήστε χρόνους αποκαταστασης στην άκρη. Δεν πρόκειται να πάρετε γι αυτό επαίνους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio