Αποκατάσταση συστήματος άρδευσης του Δημοτικού Γηπέδου Άστρους

Παρ, 30/07/2021 - 12:55
Image

Ο Δήμαρχος κ. Καμπύλης Γεώργιος σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και την αρωγή των Αντιδημάρχων κ. Κατσή Δημητρίου και κ. Σαμαρτζή Γεώργιου, προσπάθησε να αποκαταστήσει την βλάβη στο σύστημα αυτόματου ποτίσματος, στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Άστρους.

Αν και εφαρμόστηκαν όλες οι δυνατές τεχνικά λύσεις, δαπανώντας χρόνο και χρήμα, αυτό δεν κατέστει δυνατό. Ο Δήμος προσπαθώντας να δώσει λύση, σε ένα πρόβλημα που υφίσταται 3 και πλέον χρόνια, έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκευή εξωτερικού συστήματος άρδευσης στο Δημοτικού Γηπέδο Άστρους. Με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία, συντήρηση του Γηπέδου, αλλά και την αποφυγή διαρροών και σπατάλης ύδατος.

Βελτιώνουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους αθλούμενους !!!
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού
Ιωάννης Εύσ. Δαλιάνης

Σχόλια επισκεπτών

Ξέρεις Γιάννη γιατί απέτυχαν ο Δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και η επιτροπή αθλητισμού; Γιατι εσύ πίνεις μπύρες στο Ηράκλειο. Χωρίς εσένα το Χάος, χωρίς εσένα το τίποτα, εντεταλμένε της καρδιά μας!! Αφού δεν μπορούν τόσοι άνθρωποι να αλλάξουν μια σωλήνα, φώναξε τον Κοντοζαμάνη. Αν και αυτός δεν μπορεί, τότε σίγουρα θα μπορεί ο Χαλβάς.. Βρες και το Λαβιό ρε φίλε.. Μην το αφήνεις το θέμα.. Στην υγειά σου!!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ;;;ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ;;;ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Προς ενημέρωση το σύστημα άρδευσης σε όλα τα γήπεδα πλέον πρέπει να είναι εξωτερικά του αγωνιστικού χώρου και όχι εντός αυτού που ίσχυε μέχρι σήμερα.Το εσωτερικό σύστημα άρδευσης θα καταργηθεί οπότε τζάμπα προσπαθούσατε να το φτιάξετε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio