Αποκατάσταση βατότητας στον επαρχιακό δρόμο Καστρί – Ωριά – Καράτουλα – Περδικόβρυση – Στόλος

Σάβ, 26/06/2021 - 13:32
Image

Συμβάσεις για 6 έργα στην Αρκαδία, με συνολικό προϋπολογισμό 1.540.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Οι συμβάσεις αφορούν σε, α) τεχνικά έργα και ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς Μονή Καλαμίου, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, β) αποκατάσταση βατότητας στον επαρχιακό δρόμο Καστρί – Ωριά – Καράτουλα – Περδικόβρυση – Στόλος, με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ, γ) συντήρηση και βελτίωση της εθνικής οδού Τρίπολης – Αργους, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ, δ) αποκατάσταση βατότητας στον δρόμο από διασταύρωση Βλαχέρνας – Χωτούσα – Λίμνη, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, ε) ασφαλτόστρωση στον δρόμο Λεωνίδιο – Τσιτάλια, με προϋπολογισμό 150.000 ευρώ και στ) συντήρηση του Κτηνιατρείου με προϋπολογισμό 190.000 ευρώ.

Σχόλια επισκεπτών

Για να δούμε αυτό το ρημάδι Άστρος Κυβέρι θα το αποφασίσετε κάποτε να το κάνετε δρόμο ή περιμένετε πρώτα να πάει κανα λεωφορείο με καμιά πενηνταριά άτομα στην θάλασσα για να αρχίσει να σας περνάει από το μυαλό.

27/6/21 - 10:44
Αγαπητέ φίλε θα σε απογοητεύσω : Ουδεπόποτε !!!! θα γίνει αυτός ο δρόμος....Οταν εκείνος ο αλήστου μνήμης ΥΠΕΧΩΔΕ τον δρόμο Κεντρικής Πελοποννήσου τον είχε ονομάσει ανατολικής, περιμένεις "φως" ; Όταν σε επαφή με τον ήδη υφιστάμενο άξονα έχουν κτισθεί ολόκληροι παραθεριστικοί οικισμοί, περιμένεις να γίνει νέα χάραξη; Και δεν είναι μόνο αυτός ο δρόμος "το ρημάδι" . Ο δρόμος Άστρους προς ορεινά χωριά ειδικά στο τμήμα από ΚΑΡΕΛΑ και άνω οι περίφημες ΚΟΔΕΛΕΣ είδες να γίνεται πιο ασφαλής : Έχουμε θρηνήσει ήδη θύματα. Κι όταν συμβαίνει αυτό, τότε τρέχουν να βάλουν μπάρες. ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ προφανώς !!! Άντε ρε....Άντε ρε....Άντε ρε.....!!!!

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΑΒΑΛΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΛΕΜΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio