Απλήρωτους λογαριασμούς 63.000 ευρώ έχουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας στην Βόρεια Κυνουρία

Πέμ, 13/02/2020 - 11:45
Image

Αναλύοντας την οικονομική κατάσταση του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο δήμαρχος κ. Καμπύλης Γιώργος μίλησε για τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η διοίκηση του δήμου, έχοντας ένα μεγάλο έλλειμμα να καλύψει, από οφειλές προηγούμενων χρόνων.

Από όταν ανέλαβε η κυρία Μπάρλα Αρετή, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης, καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση με ανεξόφλητους λογαριασμούς προς τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ και την ΔΕΥΑΒΚ ύψους 63.000 ευρώ.

Οι οφειλές προς τη ΔΕΗ όταν ανέλαβε η δική του παράταξη τη διοίκηση του δήμου έφτανε, είπε ο δήμαρχος, στα 32.000 ευρώ, προς τον ΟΤΕ τα χρέη ήταν 20.000 ευρώ δημιουργώντας έτσι πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων στα σχολεία.

Σχόλια επισκεπτών

Δηλαδή μας λέτε οτι δεν είχαν σταλθεί ειδοποιήσεις απο τις αρμόδιες ΔΕΚΟ?Δεν είχαν διακοπεί οι παροχές υπηρεσιών τόσο χρονικό διάστημα?Μήπως φταίνε και οι εκπαιδευτικοί διευθυντές?Οι λογαριασμοί που πήγαιναν?

Για να έχουνε μείνει απληρωτα λογικά δεν επαρκούσαν τα λεφτά που εδινε ο Δήμος για τα σχολεία. Πρέπει να αυξηθούν τα χρήματα προς τα σχολεία , είναι όπως τα ανταποδοτικά τέλη. Έχουν αυξηθεί τα έξοδα και αυξάνουμε τα δημοτικά τέλη.

Ποιος δουλεύει ποιον ,οι προηγούμενοι ή οι τωρινοί;Βγάλτε τα στην φόρα να τελείωνουμε 20 χρόνια το ίδιο βιολί .6 δημοτικές αρχές άλλαξαν το ίδιο παραμύθι δεν πήγε και κανένας μέσα για κακοδιαχείριση ξ διασπάθιση δημοσίου χρήματος

Δεν καταλάβατε.
Εδώ και έξι χρόνια η πρωτοβάθμια ρουφάει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και της δευτεροβάθμιας.
Με αποφάσεις της δημοτικής αρχής φυσικά που έχει το μαχαίρι έχει και το πεπόνι. Για ρωτήστε και τους προέδρους των σχολικών επιτροπών (που ορίζονται από τη δημοτική αρχή).

Αν υπολογίσουμε τις αυξήσεις *** Μεταπτυχιακού και του ** Γεωπόνου που είναι 1.500 € Χ 12 μηνες Χ 4 Χρόνια = 72.000 € οπότε ξεχρεώνεις τα σχολεία και μένουν και 9.000 € . Τα λεφτά υπάρχουν η πολιτική επιλογή είναι η εξής: ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΟΥ

Ο Γεωπόνος που εννοείς γεννημένε υποκριτή μαθηματικέ της πλάκας εκτός οτι δεν αμοίβεται και αυτό μπορεί ο καθείς να το ελέγξει οτι ώρα θέλει είχε τα καρύδια να αρνηθεί μαζί με τους άλλους δυο έξ αθηνών ετεροδημότες συμβούλους τα 50 ευρω σε αντίθεση με κάποιον που σε εκπροσωπεί στο ΔΣ που άλλαξε έδρα κατοικίας και προσφάτως διασύρθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό.Απολάυστε τώρα τις ατασθαλίες που θα βγαίνουν μια,μια στη φόρα καθως η αγία τριάδα του συνδυασμού σας τα έκανε ροίδο και μπούρμπελη όπως λένε και στο χωρίο μου.Σχολεία,Γήπεδο έχει παιχτεί χοντρό παιχνιδι.

Προς τον Αγιο Βαλεντίνο !!!
Γιατί ρε μεγάλε δεν αναφέρεσαι για την αύξηση της προεδρου που ψήφισες και εσύ ? Όσο για τον αντιπρόεδρο δικαιούται τα μισά του μισθού, αρα και της αύξησης της προέδρου.! Εκτός και εάν δεν τα αποδέχτηκε !

Μίλησες συγκεκριμένα για γεωπονο.Σου απαντησα μονο γιαυτο.Η αυξηση της προεδρου περασε απο διοικητικο συμβουλιο της Δευαρ.Αλλωστε ειπωθηκε και στο βιντεο απο συμβουλους της παραταξης μαντα οτι εγινε κανονικα.Η ιστορια φυσικα θα δειξει και οι ψηφοφοροι αν εκανε καλα η προεδρος.

Εσύ Άγιε Βαλεντίνε που μιλάς με τόση ευκολία, ρίχνοντας λάσπη όπως έχεις συνηθίσει και όποιον πάρει ο χάρος, να υποθέσω πως έχεις και ατράνταχτες αποδείξεις για αυτά που λες; 10 άνθρωποι μείναμε ... και πολύ σύντομα με την ανθρωποφαγική, κουτσομπολίστικη και μίζερη νοοτροπία μας θα γίνουμε ακόμα λιγότεροι ... Αυτή η φαγωμάρα δεν οδηγεί πουθενά, είναι μάλιστα επικίνδυνη. Αυτό θέλουμε για τα παιδιά μας;

Τουναντιον λεω αυτα που ισχυουν.Οι αποδειξεις ειναι στην Δευαρ για μισθους τα δε βιντεο αποδεικνυουν συμβουλους της παραταξης μαντα οτι ειπαν στην προεδρο οτι επραξε τα νομιμα.Για ποια λασπη μιλας δον κιχωτη της αμαρτιας.Αλλωστε η δημοτικη παραταξη μαντα στο επομενο συμβουλιο οταν γινει να ρωτησει για την μισθοδοσια του γεωπονου και ας απαντησουν οι αρμοδιοι.Τα στοιχεια τα χουν οι υπηρεσιες οχι εμεις εδω

Άγιε Βσλεντινε κάνεις μπαμ το ποιος είσαι. Και αν κάνεις μπαμ θα ακουστεί σε όλο το Δήμο μια και είσαι και κοντόχοντρος.
Θα σου δώσω λοιπόν μια συμβουλή.
Επειδή πολύ εύκολα μιλάς για χοντρά παιχνίδια σε σχολεία και γήπεδο .Σου λέω να είσαι ποιο προσεκτικός γιατι όπως λέει και η παροιμία.
Στο σπίτι του κρεμασμενου δεν μιλάνε για σχοινί.

Προς Αγίο Βαλεντίνο. Σε λίγο θα μας πεις τα χρηματα που θα παρετε θα τα χαρισετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Εσυ και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Και αντιλάμβάνομαι μια νευρικότητα τώρα θα φανούν τα καρύδια και τα σύκα.

Βάψιμο με τα χρώματα του πολέμου, ξέθαμα του τομαχοκ,χορός πολέμου,μονοπάτι πολέμου σκαλπ στη σκηνή του μικρού φτερού. Α και στο τέλος το χορό της βροχής...θα γανιάξουμε το μεσοκαλόκαιρο.Ουγκ !!!

Τώρα λεβεντες της δημοτικής αρχής ανακαλύψατε οφειλές και κακοδιαχείριση; Όταν είσαστε στην αντιπολίτευση γιατί συμφωνούσατε σε όλα και ψηφίζατε ομόφωνα και στη σχολική επιτροπή και στο δημοτικό συμβούλιο όλους τους οικονομικούς απολογισμούς της επιτροπής; Πολυ χοντροκομένη η προσπάθειά σας να αλλάξει η ατζέντα από την αύξηση των τελών, τους ειδικούς συνεργάτες και τις αυξήσεις των μισθών σας αλλά δεν αντέχει στην κοινή λογική. Περνάτε τον κόσμο για χαζό και σερβίρετε παραμυθάκια αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει κι όταν έρθει η ώρα του τιμωρεί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio