Απανωτές διαρρήξεις και απόπειρες διάρρηξης στο Άστρος και την Μελιγού

Τρί, 07/03/2023 - 11:57
Image
Η εγκληματικότητα στα χωριά της Αρκαδίας έχει χτυπήσει «κόκκινο». Οι κάτοικοι της περιοχής μας αμφιβάλλουν πλέον για το πόσο ασφαλείς πρέπει να νιώθουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αφού τις τελευταίες μέρες είναι απανωτά τα περιστατικά απόπειρας διάρρηξης σε σπίτια.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε μία περίπτωση άγνωστοι χτύπησαν την πόρτα ενός άνδρα, απογευματινές ώρες, ο οποίος άνοιξε και εκείνοι το έβαλαν στα πόδια, προφανώς επειδή δεν περίμεναν να τους απαντήσει κάποιος στο χτύπημα, ώστε να μπουκάρουν μετά με την ησυχία τους..
 
Μάλιστα, ο άνδρας έτρεξε πίσω τους, αλλά οι άγνωστοι μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Την Παρασκευή το απόγευμα άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι στη Μελιγού, ενώ πριν από μία εβδομάδα μέρα μεσημέρι μπήκαν σε σπίτι στο Άστρος.
 
Η κατάσταση ξεφεύγει. Οι διαρρήκτες, όπως φαίνεται, «χτυπούν» ακόμα και μέρα μεσημέρι. Εκτός από τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, και οι αρμόδιες Αρχές πρέπει να αναλάβουν δράση.

Σχόλια επισκεπτών

Η αστυνομια ανικανη, δεν ασχολειται καθολου, απορω γιατι πληρωνονται , μονο για βολτες ειναι και αν τους αναφερεις κατι, σου λενε δε μπορουμε να ερθουμε δεν εχουμε προσωπικο και εχουμε ενα τροχαιο, δηθεν δικαιολογιες, ανικανοι να παραιτηθουν, δεν εχουν πιασει ουτε εναν κλεφτη, καθονται και κοιμουνται, δεν ξερουν γιατι ειναι εκει. Ο δημαρχος και η πολιτεια στο κοσμο τους, ζητανε ψηψους παλι.

Γιατί να χαλάσει τη ζαχαρένια της η αστυνομία; Αφού ξέρει ότι ακόμα και αν τους πιάσει σε λίγο θα πρέπει να τους κυνηγά πάλι επειδή κάποιος "λειτουργός της δικαιοσύνης" τους άφησε ελεύθερους εφαρμόζοντας τους νόμους που ψήφισαν οι "εκπρόσωποι του λαού". Ακόμα και για τα σοβαρότερα εγκλήματα, οι ποινές είναι "χάδι". Το γιατί συμβαίνει αυτό, μπορεί κάποιος να το καταλάβει αν σκεφτεί λίγο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio