Το ανθοβόλημα της πέτρας και της ψυχής, το χωριό των λουλουδιών

Τρί, 18/08/2020 - 20:28
Image

Δρόμοι ανθέων, ανθοσμιλεμένα σοκάκια, της ανθοσμίας γειτονιές. Είναι το χωριό των λουλουδιών.

Λουλούδια στις σχισμάδες των τοίχων, στις πέτρες, στους προεξέχοντες σχιστόλιθους, στα παρτέρια, στις αυλές και στους κήπους, στα μπαλκόνια, στα περβάζια, στις πόρτες και στα παράθυρα,  στα περιβόλια. Λουλούδια του ανέμου, της πέτρας και του νερού. Λουλούδια της νοσταλγίας, της μνήμης και των ονείρων.  Ανθότοποι κι ανθοπεράσματα της μέλισσας, ανθοκήπια της ποίησης , ανθοταξία των αισθήσεων. Μπουκέτα ομορφιάς, μπουμπούκια που ανθίζουν τη σιωπή.  Το λουλουδοσυντρόφεμα στο δάκρυ και στο γέλιο, στις χαρές και στις λύπες. Σε τούτο τον  αερσίνοο  ανθόκοσμο κάθε λουλούδι  έχει τη θέση του στον ήλιο, σε τούτο το χωριό σαν σε ένα απέραντο  υπαίθριο εκκλησίασμα τα λουλούδια προσεύχονται και την ελπίδα ανθοφορούν.

Ποιο χωριό είναι;

Επισκεφθείτε τα πανέμορφα ορεινά χωριά του τόπου μας, θα συναντήσετε και θα γνωρίσετε τη μαγεία κι αυτού του ξεχωριστού χωριού μας…

Ένας επισκέπτης.

Σχόλια επισκεπτών

Τα πανέμορφα Βέρβενα είναι . Τα έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές έχουμε καθιέρωση μια φορά το χρόνο κάθε καλοκαίρι να πηγαίνουμε οικογενειακά και με φίλους από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πραγματικά πολύ όμορφο και φιλόξενο χωριό .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio