Αναμετάδοση της συναυλίας του Θηβαίου σε Λιμάνι και Ευαγγελίστρια

Fri, 24/08/2018 - 12:24

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με ανακοίνωση εξέδωσε αναφέρει πως λόγω περιορισμένης χωρητικότητας στο Κάστρο θα τοποθετηθούν οθόνες στο Λιμάνι και στην Ευαγγελίστρια για να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν την ξεχωριστή συναυλία με το Χρήστο Θηβαίο

Το κάστρο των Ζαφειρόπουλων ανοίγει ξανά τις πύλες του στο Φεγγάρι, τις τέχνες και τη μουσική..

Την Κυριακή 26/8, τη νύχτα με την πιό όμορφη πανσέληνο του χρόνου, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Η συναυλία, λόγω περιορισμένου χώρου, θα αναμεταδίδεται live στο προαύλιο της Ευαγγελίστριας και στην πλατεία του Παραλίου Αστρους.

Νωρίτερα, από το μεσημέρι, θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής με θέμα το Φεγγάρι.Στο χώρο του Κάστρου, θα γίνονται ξεναγήσεις και θα χορηγείται υλικό με την ιστορία του Κάστρου

και του "Νησιού"

Ελάτε να περάσουμε τη βραδιά της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, στον πιο κατάλληλο χώρο του Δήμου μας..

Να ανακαλύψουμε, να γνωρίσουμε και να ζήσουμε το Κάστρο..

"Οι δρόμοι και οι πόρτες για το αύριο, ανοίγουν μέσα από τα μονοπάτια και τη γνώση του χθές"

Comments

Submitted by Σπύρος Κουτσογιάννης on Mon, 27/08/2018 - 10:59 Permalink

Όπως μπορούσε να αντιληφθεί οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος οι πόρτες του κάστρου ήταν ανοικτές και όποιος ήθελε έμπαινε. Υπήρχε υποχρέωση του Δήμου να μην αφήσει παραπάνω από 300 άτομα να εισέλθουν στο χώρο λόγω περιορισμού της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, κάτι απολύτως κατανοητό. Άλλωστε ο χώρος χρειάζεται εργασίες υποστήριξης και ανάδειξης και δεν είναι σε κατάσταση κατάλληλη να δεχθεί πολύ κόσμο. Όποιος ήθελε πήγαινε νωρίς νωρίς και έβρισκε θέση. Απολάμβανε δε και το ηλιοβασίλεμα. Στην πράξη μάλιστα, λόγω "χαλαρότητας", οι παρευρισκόμενοι ήταν μάλλον περισσότεροι.
Αρκετά με τη μιζέρια και τη μεμψιμοιρία. Όποιος δεν ήθελε, μπορούσε να παρακολουθήσει από κάτω (καίτοι ο εξοπλισμός δυστυχώς έπασχε) ή να πάει στις καφετέριες ή στα πανηγύρια για γουρνοπούλα.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio