Ανακοίνωση από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας για τα προβλήματα ύδρευσης

Τρί, 08/08/2023 - 09:03
Image

Μεγάλο πρόβλημα με την Ύδρευση αντιμετωπίζει εδώ και μερικές μέρες το Παράλιο Άστρος, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μαζικών αποχωρήσεων επισκεπτών και τουριστών από τα καταλύματα.

Η κατάσταση έχει δημιουργήσει δυσφορία και δυσκολίες στην καθημερινότητα των επισκεπτών, καθώς η έλλειψη νερού επηρεάζει τις καθημερινές δραστηριότητες και ανέστειλε πολλές καθημερινές ανάγκες.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες, οι τοπικές αρχές δεν έχουν βρει μια λύση για αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα σε τουριστική περίοδο.

Το ελάχιστο που περιμένει κάποιος σε ένα τουριστικό προορισμό όπως είναι το Άστρος είναι η ομαλή υδροδότηση και όχι να προσπαθούν οι επισκέπτες να πλυθούν με ...μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού.

Οι επαγγελματίες ξενοδόχοι και οι τουρίστες της περιοχής έχουμε φτάσει στα όρια της υπομονής και εκφράζουμε την απελπισία μας απέναντι σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση.

Ζητούμε από τον Δήμο επειγόντως μια άμεση και ολοκληρωμένη λύση για να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού, που επηρεάζει την καθημερινή ζωή και δημιουργεί σοβαρές δυσκολίες και αναστατώσεις στην περιοχή.

Λαμβανομένου υπόψη ότι ένα σημαντικό μέρος των εσόδων των καταλυμάτων και των καταστημάτων πηγαίνει στην πληρωμή ύδρευσης και αποχέτευσης με τα αυξημένα τέλη, έχουμε απαίτηση οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων, οι ξενοδόχοι και οι καταστηματάρχες, να έχουμε τις αντίστοιχες παροχές από το Δήμο.

Αιτούμαστε ως Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας που έχει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και την προώθηση του τόπου να βρεθεί άμεσα λύση να αποκατασταθούν οι διαρροές στο κοινό δίκτυο ύδρευσης, να επανέλθει ο ρυθμός ροής ύδατος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε άμεση απάντηση και επίλυση του θέματος

Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας
Η Πρόεδρος
Βίβιαν Μανωλέσου

Σχόλια επισκεπτών

2 δε3αμενές του κυβικού, 5 μέτρα σωλήνα συνδέονται στη παροχή, ένας υδραυλικός, άντε και ενα μοτέρ για τη πίεση.. σύνολο λογαριασμού 500-700 ευρω και τέλος.. και ας βγει όποιος θέλει στις επόμενες εκλογες.. όσο για τα διαμερίσματα βαρέλι 100κιλο στο μπαλκόνι και κουβάς..

για το νερό κάνετε έτσι.. σε λίγο που θα κοπεί το ιντερνετ στο πλανητή και δε θα αναπνέουμε, εκεί να μας δω.. πρέπει να σφίξουν οι κ... καλομάθαμε.. και να κάνει και ο καθένας λίγο το κουμάντο του για ώρες δύσκολες και κρίσεων, απο τη πολιτεία δεν έχουμε να περιμένουμε.. αποθηκευστε κανά σιτάρι, πάρτε καμία δεξαμενή νερού, αγοράστε σπόρους βιολογικούς, αν κάνει ο 'πάνω' και ρίξει τίποτα εκεί τρεχατε ποδαράκια μου.. και μετά το κορονοιο ακολουθεί το κλείσιμο του ιντερνετ..και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

κα Βίβιαν εσείς που διαφημίζεται τις παροχές των καταλυμάτων σας δεξαμενές νερού έχετε? Για να θεωρείστε εσεις και οι υπόλοιποι επαγγελματιες θα πρέπρει να φροντίσετε για τις παροχες που προσφερετε στα καταλύματα σας και όχι να το παιζετε κινέζοι όταν σκάνε τα προβλήματα και ψαχνεται να μεταβιβάσετε τις δικες σας ευθύνες αλλού. Αραγε γιατί σε όλα τα άλλα μερη τις Ελλάδας έχουν δεξαμενές ???? και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε τουρισμό......αντε με εσας από εδω ξερολες

η πρόταση για δεξαμενές δεν είναι σοβαρή και κυκλοφορεί εδώ και χρόνια από κάποιους για μετάθεση των ευθυνών τους. Σε ένα κατάλυμα δυναμικότητας πχ 50 κλινών μια δεξαμενή 1000λτ μπορεί να παρέχει μόλις 20λίτρα νερού κατ΄ άτομο τα οποία αρκούν μόνο και μόνο για περίπου 3 καζανάκια την ημέρα! Επιπλέον, η τοποθέτηση επιπλέον βάρους σε οροφή κτιρίου -πλην του βάρους της κεραμοσκεπής- πρέπει να τηρεί κάποια όρια στατικότητας (δεν μπορείς π.χ. να βάλεις 5τόννους δεξαμενή έτσι για πλάκα) και πιθανόν απαγορεύεται από την πολεοδομία. Όσο για το φίλο 9:26 που λέει έτσι απλά ότι με 700ευρώ λύνεται το πρόβλημα, φίλε με 4000 παροχές το παράλιο αν έβαζε ο καθένας 700ευρώ, με 2.800.000 θα φτιάχναμε τη δική μας δευαβκ και θα σε πιάναμε και σένα πελάτη!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio