Αναγκαστική απαλλοτρίωση για το έργο παράκαμψης Κάτω Δολιανών

Τρί, 12/05/2020 - 23:14
Image

Στην κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την απόκτηση της αναγκαίας έκτασης ώστε να κατασκευαστεί η παράκαμψη των Κάτω Δολιανών, τμήμα της επαρχιακής οδο’υ Τρίπολης – Αστρους, προβαίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η απαλλοτριούμενη έκταση έχει συνολικό εμβαδόν 77.211,51τμ και αποτυπώνεται σε κτηματολογικό διάγραμμα που συντάχθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το έργο στο οποίο αφορά η απαλλοτρίωση εντάσσεται στα σημαντικά οδικά έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “ΓΙελοπόννησος 2014 – 2020”.

Την απόφαση απαλλοτρίωσης μπορείτε να δείτε εδώ:

Aπόφαση απαλλοτρίωσης

Σχόλια επισκεπτών

Σύντροφε 07:44 πρωινός πρωινός στο γραφείο, έτσι είναι αυτές οι δουλειές. Σαν το παραμύθι που έφαγες από Σκατζοβλασηδες για τα σκουπίδια και τώρα τρέχουν να υλοποιήσουν το έργο Τατουλη δεν άκουσες ούτε από την γιαγιά σου δίπλα στο τζάκι.

Το έργο είναι συνεχιζόμενο κύριοι.Ποτε να πρόλαβε η νέα περιφερειακή αρχή να κάνει μελέτες και τα τοιαύτα Ας σοβαρευτούμε λίγο σάς έφαγε οΤατουλης.Οσο για τα σκουπίδια θα τα είχε ξεμπλέξει από χρόνια αλλά από την εξυπνάδα κάποιων έμειναν πίσω .για. δήθεν.καλυτερους.ορους..ΣΙΓΟΥΡΕΨΤΕ την. τιμή.για το λαό.. .. σίγουρα. σίγουρα. ΤΩΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio