Άμεσες ενέργειες για το δρόμο στη «Γλυφάδα» - Κυκλικός κόμβος στη Ραχούλα

Πέμ, 08/07/2021 - 12:49
Image
Όπως ενημερωθήκαμε χθες από το δελτίο Τύπου, του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρ. Λαμπρόπουλου, ο ίδιος και ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης είχαν συνάντηση εργασίας στο Παράλιο Άστρος, με υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τον δρόμο Άργους - Παραλίου Άστρους στο ύψος της Γλυφάδας, σημείο όπου έχουν ανακύψει ουκ ολίγα προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν και με τη διάβρωση των ακτών, αλλά και με τον ηλεκτροφωτισμό του δρόμου Άστρους - Παρ.Άστρους, ο οποίος θα προχωρήσει ώστε να έχει ολοκληρωθεί έως τον Μάιο του 2022.
 
Ο δρόμος Άργους - Άστρους, αρμοδιότητας Περιφέρειας Πελοποννήσου, χρειάζεται πολλή δουλειά και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση με τον Χρήστο Λαμπρόπουλο να δεσμεύεται για άμεσες ενέργειες . Επίσης, εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση είναι και η διάβρωση των ακτών στον Ατσίγγανο, που όμως πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.
 
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας για τη διασταύρωση «της Ραχούλας» επικρατέστερη είναι η πρόταση του κυκλικού κόμβου και όχι των φαναριών.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα θέματα έχουν καθυστερήσει δεκαετίες με αποτέλεσμα να έχουν γίνει άπειρα τροχαία και να χαθούν ζωές (κόμβος Ραχούλας) 

Σχόλια επισκεπτών

Κενές εξαγγελίες.. Ένα χαρτί θα δούμε; Ποιος κυκλικός κόμβος; Υπάρχουν οι απαλλοτριώσεις; Εδώ ο Καμπυλης ετοιμάζεται να δώσει άδεια στο Βασιλόπουλο. Ποιες άμεσες ενέργειες για τη Γλυφάδα; Υπάρχει μελέτη; Μόνο τα κάγκελα θα αλλάξουν και αν…. Για τον Καμπύλη το περίμενα να πουλάει αέρα..Δεν το περίμενα από το Λαμπροπουλο να παίζει τόσο πολύ με την αξιοπιστία του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio