Αλλαγή λαμπτήρων στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού Πραστού

Παρ, 31/07/2020 - 12:21
Image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αλλαγή Λαμπτήρων στο δίκτυο Δημοτικού Φωτισμού Πραστού.

Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες
Στα πλαίσια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων των δύο οικισμών (Πραστού & Αγίου Παντελεήμονα) της Κοινότητάς μας, χθες 30 Ιουλίου 2020, το αρμόδιο συνεργείο Ηλεκτρολόγων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, μετέβη στον Άγιο Παντελεήμονα και μετέπειτα στον Πραστό και πραγματοποίησε της παρακάτω εργασίες :
1. Αλλαγή όλων των καμένων λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού στους Δημοτικούς δρόμους, Πλατείες & Κοινόχρηστους χώρους.
2. Συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού όλων των Πλατειών ( Κεντρικής ή Μανώλη Δούνια, Μεσαίας ή Μουτζουράκη, Αγίου Αθανασίου Οικισμού Πραστού & Πλατείας οικισμού Αγίου Παντελεήμονα) και του Κάστρου της Κοινότητάς μας.
Όλα έγιναν υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Προέδρου της Κοινότητάς μας.
Ευχαριστούμε τους δύο τεχνικούς υπαλλήλους του Δήμου (Γρηγόρη & Μπάμπη) για την επιμελημένη εργασία τους καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σαμαρτζή Γεώργιο.
Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας, ως νέα Κοινοτική Αρχή για την βελτίωση του χωριού μας, πολλαπλώς και σε κάθε κατεύθυνση και θεματικό αντικείμενο, εφαρμόζοντας πιστά το Πρόγραμμά μας.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για κάθε ευχάριστο νέο του χωριού μας.

Πραστός 31 Ιουλίου 2020

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού

Δημήτριος Σταμ. Πετρής

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ σωστή η κίνηση για την συντήρηση του δικτύου οδοφωτισμού του χωριού, αλλά με όλο τον σεβασμό και χωρίς πρόθεση να θίξω επί προσωπικού τον κύριο πρόεδρο,
θεωρώ άτοπο οι τοπικοί άρχοντες από όπου και αν προέρχονται πολιτικά, να ενημερώνουν τον κόσμο και να θεωρούν επίτευγμα τα αυτονόητα. Όσο για τις ευχαριστίες προς τους εργαζόμενους του δήμου, πιστεύω πως απλά έκαναν την δουλειά τους και πληρώνονται από το ελληνικό κράτος και κατ'επέκταση από τους φόρους μας γι'αυτό.

Με εκτίμηση

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio