Ακυρώθηκε η παράσταση Αστρέλια

Πέμ, 04/08/2022 - 14:52
Image

Με μεγάλη μας λύπη ακυρώνουμε την σημερινή παράσταση Αστρέλια, στο Άστρος Κυνουρίας.

 

Πριν από δύο ημέρες, μέλη της παραγωγής πήγαν στο Άστρος και δεν βρήκαν ούτε μια από τις αφίσες που είχαν κολληθεί προς ενημέρωση των δημοτών για την εκδήλωση. Ως φυσικό επακόλουθο, ο κόσμος δεν μπορούσε να γνωρίζει για τη παράσταση μας.

 

Τοποθετήθηκαν αμέσως μερικές νέες αφίσες αλλά βέβαια κάτι τέτοιο δεν ήταν καθόλου αποδοτικό. Ενημερώσαμε τον δήμο για το περιστατικό, ζητώντας κάποια διευκόλυνση στην τιμή επινοικίασης του θεάτρου, που ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ.

 

Προτείναμε μάλιστα να διοργανώσουμε στο μέλλον μια δεύτερη παράσταση με δωρεάν είσοδο για τους δημότες. Το αίτημά μας απορρίφθηκε και μας έγινε σαφές πως πρέπει να προβούμε στην κατάθεση των 300 ευρώ πριν την έναρξη της παράστασης, διαφορετικά δεν θα μας δοθεί πρόσβαση στον χώρο. Δυστυχώς είναι ασύμφορο για τη παραγωγή να ανταπεξέλθει στο ενοίκιο του θεάτρου όταν οι διαφημιστικές μας ενέργειες εκμηδενίστηκαν.

 

Λυπούμαστε για αυτό και ελπίζουμε να αντάμωσουμε κάποια άλλη στιγμή. Η Αστρέλια συνεχίζει την περιοδεία της με επόμενο σταθμό την Βόνιτσα!

Σχόλια επισκεπτών

ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ (ΜΑΖΕΥΟΥΝ).
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΛΟΥΣ,
ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ,
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ...
Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ,
ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ !

Βγάζουν τις αφίσες για την παράσταση ΑΣΤΡΕΛΙΑ και στην θέση τους τοποθετούν αφίσες για την συναυλία του Χατζηγιαννη έρχονται οι επόμενοι βγάζουν αυτές για την συναυλία και βάζουν τις δικές τους για τα κλαρίνα.
Άσε το άλλο είδαν ότι δέν θα έκοβαν εισιτήρια και έπρεπε να βρουν κάποιο λόγο για να ακυρωθεί η παράσταση.
Να τα λέμε καυτά.

Ωραία επιχειρηματολογία! Ο κάθε περιφερόμενος επιχειρηματίας του θεάματος να έχει την απαίτηση να του μειώνουν το ενοίκιο του δημοσίου χώρου μέσω του οποίου θα κερδίσει χρήματα! Και με ποια νόμιμη απόφαση θα κάνει ο υπεύθυνος την έκπτωση σε ιδιώτη επιχειρηματία; Είμαστε σοβαροί;
Επίσης η αφισοκόλληση είναι παράνομη για καθε δραστηριότητα και εν πάση περιπτώσει επαφίεται στον δυναμισμό και την τύχη όσων την κάνουν. Αν δεν μπορείς να διαφημίσεις ένα γεγονός και να προσελκύσεις το κοινό δεν σου φταίει ο κάθε δήμος ή το κράτος ή η μητρόπολη... Αν είναι δυνατόν, πόσο θράσος έχουν ορισμένοι;;!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio