Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ηρακλή Βερβένων

Τρί, 20/06/2023 - 12:04
Image

Ο Ηρακλής Βερβένων έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την νέα αγωνιστική χρονιά με την διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας τον Τάσο Ρεντούλη να θέτουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα.

Όπως είναι λογικό ένα από βασικά ζητήματα είναι ο καταρτισμός του ρόστερ και εδώ σύντομα όπως προκύπτει από τις πληροφορίες μας θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φανερώσουν και το πλάνο για το πώς θα κινηθούν οι μπλέ.

Το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως ο Ηρακλής θα προσπαθήσει να εμπλουτίσει την ντόπια και νεανική του βάση με δυνατές μετεγραφές παιχτών που θα δώσουν νέα πνοή και θα ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας την νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι πληροφορίες μας λένε πως στο στρατόπεδο των Βερβένων σχεδιάζεται να γίνουν μεταγραφές παιχτών εντός αλλά και εκτός νομού με στόχο την δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου δεδομένου πάντα και ότι το πρωτάθλημα μας αναμένεται να είναι πιο δυνατό από την περσινή χρονιά

Ο Ηρακλής με οργάνωση και πλάνο προετοιμάζει την επόμενη μέρα και με στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις θα βάλει τον πήχη εκεί που επιθυμούν οι άνθρωποι του.

Σχόλια επισκεπτών

Όλοι οι βερβενιωτες ενωμένοι για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Ο ιστορικός αυτός σύλλογος που κλείνει 100 χρόνια το 2026 θα κυνηγήσει τίτλο. Εδώ είμαστε ολοι οι συγχωριανοι να στηρίξουμε τα νέα παιδιά της διοίκησης και τους παίκτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio