Τρομερή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Πήγασου στο παιχνίδι με τον ΚΑΟ Κορίνθου

Δευ, 17/10/2022 - 11:04
Image

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Πήγασου στο κλειστό του Άστρους έφερε και την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα από τον ΚΑΟ Κορίνθου παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Πήγασος μπορεί να έχασε τον αγώνα όμως κέρδισε για τα καλά το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του μα πάνω απ’ όλα έχει κερδίσει τον σεβασμό και της αναγνώριση μιας ολόκληρης περιοχής που στηρίζει έμπρακτα αυτή την ομάδα.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Πήγασου στο κλειστό του Άστρους ήταν κάτι παραπάνω από θερμή με τον κόσμο να μπαίνει για τα καλά στην ροή και το τέμπο του αγώνα και έγινε κυριολεκτικά ο έκτος παίχτης της ομάδας.

Ατμόσφαιρα άκρως μπασκετική χωρίς ίχνος ακρότητας, με επίπεδο υψηλό και στήριξη στις προσπάθειες των παιχτών, με χαρτάκια, τύμπανα, χειροκροτήματα κόρνες και τραγούδι μα πάνω απ’ όλα με σεβασμό σε αυτό που παρακολούθησαν.

Οι Αστρινοί αγαπούν αυτή την ομάδα και ο Πήγασος με το μαχητικό του πνεύμα επιστρέφει στον κόσμο του με την ενέργεια και το πάθος του μέσα στο παρκέ αυτά τα αισθήματα σε μια σχέση που βασίζεται στο αμοιβαίο.

Το κλειστό του Άστρους στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παρέδωσε μαθήματα μπασκετικής εξέδρας με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο στους παίκτες και τους φιλάθλους που παρευρεθήκαμε, ωστόσο το να ρίχνουμε χαρτάκια πριν την έναρξη του ματς μόνο εκνευρισμό προκαλεί στους παίκτες, γιατί δεν έχουμε κανένα συνεργείο καθαρισμού να τα μαζέψει κι επίσης συνιστούν σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος. Ας βρούμε άλλους τρόπους να δείξουμε τη στήριξή μας.

Φίλε φαν σωστό ότι δεν έχουμε συνεργείο καθαρισμού..

Αλλά ποιον εκνευρισμό παικτών και διοίκησης προκαλούν όταν οι ίδιοι προτρέπουν να γίνονται τόσο ωραία πράγματα από απλούς αγνούς οπαδούς..

Επίσης δεν έβαλαν εσένα να καθαρίσεις και αν θες να βοηθήσεις τους παίκτες να έπαιρνες την σκούπα να το έκανες αυτό.. Αφήστε τα κόμπλεξ μακριά από το Πήγασο την ομάδα που μας χαροποιεί και μας ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio