Τρίγωνα, καλάντα με Πανθυρεατικο στην κορυφή

Τρί, 21/12/2021 - 20:59
Image

Ο Πανθυρεατικός μπορεί να μην είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο βάζοντας στο σακούλι του τους τρεις βαθμούς από τον Μαντινειακό ωστόσο μοιάζει και είναι ο μεγάλος κερδισμένος της 12ης αγωνιστικής.

Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Α’ Αρκαδίας για το 2021 έφερε και την πρώτη μεγάλη ανατροπή στο ρετιρέ η για να είμαστε ακόμα πιο σωστοί την πρώτη αλλαγή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Βρασιές που για 11 αγωνιστικές βρίσκονταν στην πρώτη θέση γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από την ΑΕΚ Τρίπολης και κάπως έτσι απώλεσαν την κορυφή με την ομάδα του Άστρους να παίρνει ως άλλο παιδί από τον Άγιο Βασίλη ακόμα ένα δώρο από την Μεγαλόπολη και δη από την ήττα του Λεωνιδίου από την Δόξα.

Κάπως έτσι οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν γιορτές από θέση οδηγού βάζοντας κυριολεκτικά «μπουρλότο» για την συνέχεια του πρωταθλήματος με το νέο έτος έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση τους.

Με το +1 από τις Βρασιές και το +3 από το Λεωνίδιο ο Πανθυρεατικός έχει και τις δύο αυτές ομάδες στο γήπεδο του γεγονός που σαφέστατα θα παίξει και όσο προχωρά το πρωτάθλημα τον δικό του ρόλο αναφορικά πάντα και με την διαχείριση των συνθηκών .

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με μια αγωνιστική ακόμα να απομένει για να πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου πάμε για μια πολύ συναρπαστική συνέχεια πρωταθλήματος μέσα στο 2022 και αυτό προκαλεί το ενδιαφέρον και αρέσει στο φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό του νομού μας.

Από εδώ και πέρα η κάθε λεπτομέρεια θα παίζει τον ρόλο της και ζητείται συνέπεια,   αντοχή και διάρκεια στην κούρσα του πρωταθλήματος για όποιο από τους τρεις (Πανθυρεατικό, Βρασιές, Λεωνίδιο) θέλει να κόψει πρώτος το νήμα.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio