Τόσο πικρό και τόσο άδικο... Ερμής - Φωστήρας 0-2 (vid)

Τετ, 16/03/2022 - 19:37
Image

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο Ερμής Μελιγούς στο Άστρος από τον Φωστήρα για την 20η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Τετάρτη 16 Μαρτίου.

Η ομάδα της Μελιγούς είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, χαμένο πέναλτι με τον Τσιώλη στο 87’, τρία χαμένα τετ α τετ και τιμωρήθηκε από τον Φωστήρα ο οποίος με τέρματα του Πεχλιβανίδη στο 20’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ και του Πίσσα στο 91’ με κοντινό πλασέ έφυγε από την Βόρειο Κυνουρία με το διπλό.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης του Ερμή Μελιγούς με τον Φωστήρα.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Παπαδόπουλος, Μέντεζ, Ράλλιος Σ., Τόμπι, Αδάμης, Γιαννούσης Σ., Καδάς, Τσιώλης, Φερέιρα, Μπρούνο.

Φωστήρας: Ασημέλης, Τσουβαλτίδης, Ιωαννίδης, Καρμέρης, Πεχλιβανίδης, Καζνέτσι, Πιππίνης, Πίσσας, Δηλαβέρης, Τσιώλης, Σταυροθανασόπουλος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Κσλα άξιζε σήμερα να νικήσει ο ΕΡΜΗΣ ρε ξυπνάτε ΜΕΛΙΓΙΩΤΕΣ σας δουλεύουν οι τριπολιτσιωτες και κάτι φσντασμενοι χθεσινοι παράγοντες που το μόνο που αποσκοπούν στην προσωπική τους ανεληξη στην τοπική κοινωνία οπυ ανακατευθηκαν οι κύριε ελεισον τα έκαναν μαντάρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio