Τόπο στα νιάτα και εμπιστοσύνη στα παιδιά των ακαδημιών του δίνει ο Πανθυρεατικός

Σάβ, 06/11/2021 - 18:34
Image

Ο Πανθυρεατικός νίκησε με 4-0 τον Ηρακλή Βερβένων στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας ωστόσο το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι η νέα ποδοσφαιρική φουρνιά των Αστρινών είναι εδώ και λάμπει δια της παρουσίας της.

Όχι ένας, όχι δύο, όχι τρεις... αλλά δέκα συνολικά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του Πανθυρεατικού αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Βερβένων με τον Άρη Σαβούρδο να τους εμπιστεύεται, να τους ρίχνει στον αγώνα και αυτοί με την σειρά τους να δείχνουν με τον εμφατικό τρόπο πως το μέλλον έχει φόντο κίτρινο και μαύρο.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο όταν υπάρχει οργάνωση, σωστή δουλειά και βασικοί κανόνες λειτουργίας με άξονα όχι απλά το "τώρα" αλλά το "αύριο" με τον Πανθυρεατικό να σπέρνει σιγά, σιγά τον ποδοσφαιρικό σπόρο του σήμερα με στόχο να θερίσει την νέα ποδοσφαιρική Κυνουριάτικη "λεγεώνα" στο προσεχές μέλλον.

Νίκος Σαβούρδος (2005), Πάνος Σαβούρδος (2005), Κλεώπας (2005), Κασκαμπάς (2006), Καρκούλης (2006), Σταμάτης Σούρσος (2006), Σπύρος Σούρσος (2006), Μαγκλής (2007) που αποτελούν την πρώτη μαγιά αλλά και οι Ράλλιος (2003) και Κολοστούμπης (2003) πήραν φανέλα βασικού με την κιτρινόμαυρη Nouvelle Vague να δίνει τον δικό της τόνο στο γήπεδο του Άστρους.

Ο Άρης Σαβούρδος με τους συνεργάτες του κάνουν πράξη το σταδιακό μπόλιασμα των παιδιών από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα με τον Πανθυρεατικό να επενδύει στα δικά του παιδιά από τα τμήματα των υποδομών του.

Οι ακαδημίες του Πανθυρεατικού και η σωστή δουλειά που γίνεται είναι ο καθρέπτης μιας ομάδας που αποπνέει ποδοσφαιρική υγεία και δείχνει να χαράζει την δική της φιλοσοφία και να ακολουθεί πιστά το ποδοσφαιρικό μοντέλο που η ίδια αποφάσισε να φτιάξει.

Σχόλια επισκεπτών

Σωστα έτσι πρέπει να γίνεται μόνο που αυτά τα παιδιά θα πάνε και καλά θα κάνουν για σπουδές σε δύο χρόνια και δεν θα υπάρχει αυτή η ομάδα, αλλά η κίνηση είναι σωστή ντόπια παιδιά και νεαρά, όχι. Ορδές ξένων που δεν προσφέρουν. Τιποτα

Δεν είναι σω;στό να αποθεώνεται μόνο μια ομάδα για την δουλειά της... Σήμερα σε άλλη ομάδα αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρακλή διότι εμπιστεύτηκε τόσα πολλά παιδιά στην βασική του ενδεκάδα παίζοντας γενικά καλά αλλά δεν είχαν εμπειρία .. Αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτήν την ομάδα , διότι ο αντίπαλος κοουτσ τα πιτσιρικά τα έβαλε ως αλλαγές όταν είχε καθαρίσει το ματς με την βασική ενδεκάδα

Εξαιρετική δουλειά στον Πανθυρεατικό σε κάθε αγώνα και καινούργια διαμάντια ΜΠΡΑΒΟ πολύ δύσκολο να συνδιάζεται πρωταθλητισμός και ανανέωση αξίζει να πηγαίνουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι και κάτι νέο

Ο Ηρακλής δεν είναι λεγεώνα της Κυνουρίας και δεν θα δούμε τα ονόματα των μικρών που παίζουν σε κάθε του παιχνίδι όπως και σήμερα. 6 παίχτες κάτω των 18 ετών βασικοί αρκετοι για πρώτη φορά. Η διαφορά είναι ότι προέρχονται από τις ακαδημίες των Βερβενων.

Σκότωσε ο νεκρός τον πεθαμένο... Γιατί τέτοιες αλλαγές, τάχα μου για εμπειρίες κι άλλα κουραφέξαλα, τις κάνω κι εγώ... Βάλε από την αρχή τα φυντάνια σου σαν ίσος προς ίσο και ύστερα να δούμε πόσα απίδια ή μήπως γκόρτσα, χωράει το σακούλι σου..

Εντάξει φτάνει το εμπεδώσουμε!! Εμείς οι Μουρίνιο να βασιλευουμε και οι άλλοι να μας προσκυνάνε!! Μαζέψαμε όλα τα παιδιά και οι άλλοι να εξαφανιστούν?! Πότε θα ξυπνήσει ο τόπος και θα σας στείλει σ άλλη γη σ άλλα μέρη?¿??? Ελπίζω να μην είναι μακριά!!!!!

Σιγά ρε μεγάλε μην τα τραβάνε από τα μαλλιά τα παιδιά για να πάνε ας είναι ικανοί με υπομονή και οι άλλοι αν θέλουν να κάνουν τα ίδια...... Λυπάμαι είσαι και του χώρου...........coach

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio