Τον «λύγισαν» οι απουσίες… ΑΕΚ Τρίπολης - Αχιλλέας 9-1 (vid)

Κυρ, 27/03/2022 - 19:35
Image

Η ΑΕΚ Τρίπολης ήταν καταιγιστική και ιδιαίτερα παραγωγική επικρατώντας με το ευρύ 9-1 του Αχιλλέα στο γήπεδο της Κάρτσοβας στο παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αχιλλέας σε όλη την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τον κορωνοιό και εκτός από τις προπονήσεις που δεν μπόρεσε να βγάλει είχε απουσίες από την αναμέτρηση αυτή μιας και παρουσιάστηκε σχεδόν με μισή ομάδα με μόλις 13 παίχτες διαθέσιμους.

Σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά ιδιαίτερη κριτική για τους κιτρινόαμαυρους σκόραραν οι Ρένος Πετρόπουλος δύο γκολ, οι νεαροί Δημήτρης Πετρόπουλος και Αργυρόπουλος επίσης δύο, ένα ο Νικολόπουλος (τα πρώτα τους στο πρωτάθλημα) και από ένα οι Κουρόγιωργας, και Αρδάμης με τον Νόγκου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα του Παραλίου Άστρους.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Αχιλλέα.

ΑΕΚ Τρίπολης: Μίτο, Παρασκευόπουλος, Μπαρμπαγιάννης, Καψής, Νικολόπουλος, Κοσκολός, Πετρόπουλος Ρ., Πετρόπουλος Ε., Κουρόγιωργας, Αρδάμης, Αργυρόπουλος.

Αχιλλέας: Αγγελάκος, Νόγκου, Μακρής Χουτόπουλος Λ., Χουτόπουλος Β., Δασκολιάς, Κάτσι, Καβελάρης, Ιατρίδης, Βλάσης, Αμπαζάι.

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Τους πόνεσε πολύ η ήττα του πρώτου γύρου και ξέσπασαν σε μισή ομάδα. Και την προηγούμενη αγωνιστική κατέβηκαν με αναπληρωματικούς στο παιχνίδι με τον Τυρό. Τυχαίο; Δε νομίζω. Να χαίρεστε το πρωτάθλημα σας...

Αυτά παθαίνεις όταν διώχνεις όλα τα παραλιωτάκια από τηβ ομάδα που της στάθηκαν τόσα χρόνια και φέρνεις τους αδιάφορους κολλητούς.. Ο τροχός δυστυχώς γύρισε και την πατήσατε όλοι.. Να δω του χρόνου στο Β πόσοι από αυτούς θα κατέβουν να παίξουν, η πόρτα όμως θα είναι κλειστή για άλλους...
Ελάτε για λεφτά το καλοκαίρι

Ρε παιδιά οι περισσότεροι που παιζαν δε πρέπει να είχαν σχέση με το άθλημα. Εκτός εξαιρέσεων όσο για τα παιδιά από το παραλιο αν υπάρχουν κακός. Δε παίζουν ο. Προπονητής αν δεν έχει παιδιά. Στην. Προπόνηση είναι απλά για να δηλώνετε στο φύλο αγώνος δε χρειάζεται κριτική Ομαδα που μαζεύεται κάθε Κυριακή και. Που υπάρχει πάλι καλά

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio