Την ήττα από το Λεωνίδιο γνώρισε στο Άστρος ο Πανθυρεατικός

Κυρ, 15/10/2023 - 23:36
Image

Το Λεωνίδιο πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη καθώς στο μεγάλο ντέρμπι της Κυνουρίας κέρδισε με σκορ 1-2 τον Πανθυρεατικο στο Άστρος ζευγαρώνοντας τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Μάκρα στο 7ο λεπτό με τον Πανθυρεατικό να ισοφαρίζει στο 78’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τακλή ωστόσο το Λεωνίδιο βρήκε το «χρυσό» γκολ της νίκης στο 85’ με σουτ του Οπόκου.

Ωραίο παιχνίδι με έντονο σασπένς και δυνατές μονομαχίες με την ομάδα της Νότιας Κυνουρίας να φεύγει με το διπλό από την έδρα του Πανθυρεατικού παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Πανθυρεατικός: Jan-Pierre, Γκέκα(Σαλαπάτας, Φούφας), Κολοστούμπης, Τσιώρος, Παπούλιας, Diomande, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Τακλής, Πανταζής (Μαγκλής), Λυτρίβης.

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Σ. Γιαννούση (Γουσγουλάς), Γ. Λάτσης, Μπακάλης, Σαρρής, Βρεττάκης(56΄ Τσουκαλάς), Κρεβατάς, Opokou, Μάκρας (Κωνσταντάς), Γρ. Λάτσης, Martizez.

Σχόλια επισκεπτών

Ρε ξυπνάτε τι νόημα έχει να παίζουν όλοι αυτοί οι ξένοι στις ομάδες του Δήμου; εντεταλμένε κάνε την κίνηση να γίνει μια ομάδα στο Δήμο και οι άλλες να υπάρχουν σαν φυτώρια τόσο κόσμο και περισσότερο θα έχει κάθε αγώνα τώρα που υπάρχουν παιδιά όχι όταν δεν θα έχουμε και θα φέρνουμε. Μισθοφόρους κάνε κάτι 5 χρόνια θα είσαι σε αυτή την θέση έχεις και πριν αλλά 4 ν α γίνει κάτι διαφορετικα έτσι θα τρωγοσαστς δεν βλέπετε Νότια Κυνουρία τυρος Λεωνίδιο 2 ομάδες όχι επτά που έχουμε εδώ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio