Την δύσκολη ώρα ο Μπάρλας μπροστά

Δευ, 04/04/2022 - 20:13
Image

Ο Κώστας Μπάρλας λειτούργησε ως πραγματικός αρχηγός, ως σωστός προπονητής ως ο άνθρωπος που με την προσωπικότητα του βγαίνει μπροστά την κρίσιμη στιγμή για την ομάδα του και γίνεται ασπίδα για τα ποδοσφαιρικά του «παιδιά».

Το λάθος από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ και έφερε την ήττα του Ηρακλή στον Τυρό αποτέλεσε την αφορμή για ένα επώνυμο σχόλιο του Κώστα Μπάρλα στο ArcadiaPortal.gr αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επίμαχης φάσης στην οποία εμπλέκεται.

Τα λάθη είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και μέσα από αυτά χτίζεται το μέταλλο του κάθε αθλητή με τον Κώστα Μπάρλα να το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και να πράττει ανάλογα με το ήθος και την δεδομένη αξία του.

Αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Μπάρλα

Θα ήθελα να πω ότι στη φάση του γκολ δε φταίει ο τερματοφύλακας Αλλά εγώ που του φωνάζω να αφήσει την μπάλα στα πόδια του κ ο μικρός απ την απειρία του φοβήθηκε για έμμεσο κ την άφησε.

Θα ήθελα να πω ότι είναι ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο κ είναι πολύ τυχερή η ομάδα μου που έχει έναν τέτοιο τερματοφύλακα.

Σχόλια επισκεπτών

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον προπονητή - άνθρωπο . Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα τα παιδιά πονάνε την ομάδα και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας παράλληλα με τα μαθήματά τους κι ας μην τους δόθηκαν πολλές ευκαιρίες λόγω της βαθμολογικής θέσης της .
Όσο για τον τερματοφύλακα να ξέρει πως κανένας δεν θα του αποδώσει ευθύνες. Το μέλλον του είναι λαμπρό και είναι όλο δικό του γιατί είναι εξαιρετικό παιδί και ακέραιος χαρακτήρας. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

Είναι πολύ ωραίο που όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα της Αρκαδίας στέκεται στο πλευρό του τερματοφύλακα. Το κεφάλι ψηλά αυτό ηα φτιάξει το μέταλλο σου και θα είσαι ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Στα επόμενα ματς αν σου δωθεί η ευκαιρία ευχόμαστε να δούμε άρθρο για εσένα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις σου !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio