Ταξίδι στο χρόνο των αγώνων του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές

Πέμ, 31/03/2022 - 20:20
Image

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της 23ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας πλησιάζει και το Σάββατο (2/4, 16:00) Πανθυρεατικός και Βρασιές θα λύσουν τις ποδοσφαιρικές τους διαφορές σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του.

Εδώ, μέσα από το άρθρο μας αυτό πάμε να γυρίσουμε πίσω, να φρεσκάρουμε την μνήμη μας και να κάνουμε μια μίνι αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Πανθυρεατικό στο γήπεδο του στο Άστρος.

Σας παρουσιάζουμε τους εφτά τελευταίους αγώνες του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές τα τελευταία 10 χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2012 έως και το 2018 μιας και την πρόσφατη διετία με την επιστροφή των Βρασιών στην Α’ Αρκαδίας οι δύο ομάδες έπαιξαν μόνο τον περασμένο Δεκέμβριο στον Άγιο Ανδρεά.

Οι Βρασιές στους τρεις τελευταίους της αγώνες μέσα στο Άστρος μετράει δύο διπλά και μία ισοπαλία ενώ τελευταία νίκη του Πανθυρεατικού ήταν τον Μάρτιο του 2016 όντας μάλιστα και η τελευταία ενός σερί τεσσάρων συνεχόμενων επιτυχιών.

Στους εφτά αυτούς αγώνες ο Πανθυρεατικός μετράει συνολικά τέσσερις νίκες, οι Βρασιές με την σειρά τους έχουν δύο νίκες και ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο τον Οκτώβριο του 2018 στην τελευταία κιτρινόμαυρη «μάχη» στο Άστρος και μάλιστα χωρίς τέρματα.

Ο Πανθυρεατικός στους εφτά τελευταίους του αγώνες ως γηπεδούχους με τις Βρασιές έχει σημειώσει 11 γκολ και η ομάδα του Αγίου Ανδρέα 6.

6/10/2018 (1η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 0-0

21/4/2018  (22η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 1-2

18/3/2017 (21η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 1-2

27/3/2016 (23η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 2-1

12/10/2014 (1η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 2-0

1/12/2013 (8η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 2-1

24/11/2012 (8η αγωνιστική) Πανθυρεατικός-Βρασιές 3-0

Σχόλια επισκεπτών

Εκεί στην 0 είστε 5 όλοι και όλοι μεγάλοι... Όσο αναφορά για τους υπόλοιπους προς το παρών δεν ξέρουν τι θα πει άγιος Ανδρέας αλλά θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και θα μάθουν... Προσέξτε τα λόγια σας.

Εσύ είσαι ανιστορητος και δν ξέρεις την ιστορία της 0 και τ πανθυρεατικου της μεγαλύτερης ομάδας στη γούβα που αν η περιοχή έχει λόγο να μιλάει για μπάλα ο πανθυρεατικος είναι υπεύθυνος για αυτό. Τα υπόλοιπα στο κλουβί το Σάββατο

Πριν 2 μήνες περίπου είχαμε χάσει τον Άλκη και λέγαμε Όχι άλλο πια στους οπαδικούςτραμπουκισμούς και στην τυφλή οπαδική βία. Την τελευταία εβδομάδα τα αίματα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων έχουν ανάψει για τα καλά . Μάλλον φαίνεται ότι ποτέ σε τούτη τη χώρα δεν βάζουμε μυαλό πόσο δε σε τούτο τον τόπο που ο τοπικισμός επικρατεί .
Ντροπή και στους μεν και στους δε .
Ευελπιστούμε σε ένα ήρεμο παιχνίδι στολίδι για τον Δήμο μας μακριά από τέτοια που δεν αρμόζουν σε καμία ομάδα βάση ιστορίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio