Τακλής και Ράλλιος μαζί ένα τσουβάλι γκολ

Σάβ, 04/03/2023 - 17:51
Image

Σκοράρουν ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα, βρίσκουν δίχτυα εδώ και ένα δίμηνο με απόλυτη συνοχή και μαζί αποτελούν δίχως καμία αμφιβολία το πιο hot επιθετικό δίδυμο της Α’ Αρκαδίας.

Στην εκτός έδρας νίκη του Πανθυρεατικού κόντρα στο Κορακοβούνι ο Χάρης Τακλής και ο Παναγιώτης Ράλλιος βρήκαν αμφότεροι από δύο φορές δίχτυα και οδήγησαν τους κιτρινόμαυρους στο τελικό 2-4.

Ο Παναγιώτης Ραλλιός κάπως έτσι έφτασε τα 15 τέρματα συνολικά στο πρωτάθλημα με τον Χάρη Τακλή να ανεβαίνει στα 13 με τους δύο τους να έχουν μαζί 28 γκολ από τα 41 που έχει η ομάδα τους σε σύνολο 18 αγωνιστικών της Α’ Αρκαδίας ήτοι δηλαδή κάτι παραπάνω από τα μισά.

Χάρης Τακλής και Παναγιώτης Ράλλιος με τον έναν (κυρίως σκοράροντας) η με τον άλλον (πασάροντας) τρόπο έχουν συμμετοχή στο 80% των γκολ του Πανθυρεατικού αφού σε 8 αγωνιστικές στο 2023 έχουν σημειώσει μαζί τα 18 από τα 20 γκολ της ομάδας τους καθώς μόνο οι Μπαμπαράκος και Παπούλιας έχουν βρει πλην αυτών δίχτυα.

Καταπληκτικοί αριθμοί και τρομερές επιδόσεις από τους δύο Κυνουριάτες επιθετικούς με τον Πανθυρεατικό να κερδίζει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίνοντας συνέχεια στην ανοδική του πορεία.

Σχόλια επισκεπτών

Η δουλειά. Που γίνεται αυτή τη στιγμή στον πανθυρεατικο είναι σωστή η ομάδα έχει νέα παιδιά ντόπια κάνουν προπόνηση και είναι η συνέχεια της ομάδας που Θ α υπάρχει για αρκετά χρόνια. το μόνο αν θέλουμε κάτι παραπάνω. θα χρειασθεί του χρόνου μια δυο ποιοτικές προσθήκες που θα βοηθήσουν αυτά τα παιδία και θα δώσουν μεγαλύτερο πρεστίζ στην ομάδα και θα είναι και για πρωτάθλημα οπου αν δεν είναι αυτοσκοπός θα έρθει μόνο του μεσα από την δουλειά και την ποιότητα των παικτών Άρη είσαι έξυπνος άνθρωπος με μια δυο κινήσεις θα είσαι για αρκετά χρόνια πρωταγωνιστής

Μπραβο στον Πανθυρεατικό για το ποδοσφαιρικό πλάνο που εφαρμόζει και επενδύει στις ακαδημίες έχοντας τον καλύτερο προπονητή στην Αρκαδία.Προχωρήστε σε αυτό το πλάνο ,είναι κάτι που ζηλεύουν όλες οι ομάδες της γούβας (το παραδεχόμαστε μεταξύ μας )και όσοι το πολεμούν απλά θέλουν το κακό της ομάδας.

Όταν λες ντόπια παιδιά τι εννοείς. Τσιωρος Ταρζάν ραλιο δημακο ταρζ;ν τέρμα Αθηναίο.ολοι αυτοί αν δεν κάνω λάθος φτάνουν τα 800 ευρώ το παιχνίδι σαν έξοδα.τι εννοείς δικά μας παιδιά...σε παρακαλώ εξήγησε το μου λίγο????

θα στο εξηγησω αν...... και δε θελεις να καταλαβεις εσκεμμενα φυσικα και εκτιθεσε 10 παιδια κατω των 18 5 κατω των 15 ψαξε να τους βρεισ γιατι βλεπω ξερεις καλα και τουσ αλλους (ταρζαν) μηπως κανουν και μεροκαμματα ;; ανωνυμε !!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio