Τα highlights του ντέρμπι του Πανθυρεατικού με τον Παναρκαδικό

Δευ, 13/11/2023 - 10:48
Image

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και τον Παναρκαδικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους «Αναστάσιος Μίχος» το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου.

Οι πράσινοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 17ο λεπτό έπειτα από λάθος του Ζαν Πιέρ ο Στρέμπας κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ. Ο Πανθυρεατικός ισορόπησε κερδίζοντας και αυτός πέναλτι με τον Σούρσο στο 32’ όμως ο Καψιμάλης είπε «όχι» στον πρώτο σκόρερ της Α’ Αρκαδίας Χάρη Τακλή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τον Παναρκαδικό να μπαίνει δυνατά έχοντας δοκάρι στο 49’ με τον Παναγόπουλο και μεγάλη χαμένη ευκαιρία με κοντινό πλασέ του Στρέμπα στο 54’. Οι Αστρινοί από κει και πέρα αύξησαν την πίεση τους ανεβάζοντας τις γραμμές τους, κέρδισαν μπάλες και μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και με στημένες φάσεις από κόρνερ και φάουλ έβαζαν συενχώς πολλούς παίχτες μέσα στα πράσινα καρέ.

Στο 76’ έπειτα από φάουλ ο Γιάννης Τσιώρος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 για τον Πανθυρεατικό με το παιχνίδι από το σημείο αυτό και μετά να ολοκληρώνεται χωρίς καμία ομάδα να παίρνει ρίσκο και με τον Παναρκαδικό να έχει δύο καλές στιγμές με τους Μιχόπουλο και Νάνο στις καθυστερήσεις.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με τον Παναρκαδικό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Πανθυρεατικός: Ζαν Πιέρ, Ρόσι (Κολοστούμπης), Σούρσος (Πανταζής), Τσιώρος, Γκέκας, Λυτρίβης, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Τακλής, Μαγκλής (Σαλαπάτας), Σαβούρδος.

Παναρκαδικός: Καψιμάλης, Τσακωνάκος, Γιαννακούρας, Κοπρένκα, Νάνος, Παναγόπουλος, Μιχόπουλος, Πλεμμένος (Λυμπερόπουλος Δ.), Στρέμπας,  Λυμπερόπουλος Ν. (Ξιφαράς), Σαραντόπουλος (Αφματάϊ).

Video

Σχόλια επισκεπτών

Πολύ ωραίο στο Δημοτικό γήπεδο Άστρους!
Πέρσι ο Σαβουρδος ως πρόεδρος βγήκε εκτος πρωταθλήματος περίπου στη μέση.
Φέτος ο Θανάσης στην 5η αγωνιστική!
Congrats!
Ο εντεταλμένος ο Αστρινός που έκανε αντιπολίτευση στην περσινή διοίκηση, που είναι???
Άφαντος όπως πάντα!
Να περιμένετε τις εξέδρες και στο Άστρος και στη Μελιγού καθώς και το σκέπαστρο στο Άστρος. Για το κλειστό λόγο δε κάνουμε όλα τελεια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio