Τα highlights του ντέρμπι του Ερμή με τον Πανθυρεατικό

Κυρ, 05/11/2023 - 19:57
Image

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ο Ερμής Μελιγούς με επική ανατροπή έκανε το 0-2 του 51ου λεπτού που βρέθηκε να χάνει σε 3-2 φτάνοντας έτσι σε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανθυρεατικό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας.

Η αναμέτρηση τα είχε όλα… Έντονες αλλαγές συναισθημάτων, ανατροπή στο σκορ, αμφισβητούμενες φάσεις και διαμαρτυρίες (ένθεν και ένθεν), δύο αποβολές (Ντιομαντέ για τον Πανθυρεατικό και Ράλλιος για τον Ερμή), μεγάλες ευκαιρίες, τρία δοκάρια (δύο για τον Πανθυρεατικό στο 87’ και στο 89’ και ένα για τον Ερμή στο 58’) και ότι μπορεί να φανταστεί ποδοσφαιρικός νους από το 65’ και έπειτα.

Με πολλά αποθέματα ψυχής ο Ερμής Μελιγούς γύρισε την αναμέτρηση παίρνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε ένα καλά στημένο Πανθυρεατικό που πλήρωσε όμως τα ατομικά του λάθη σε ένα παιχνίδι που στο φινάλε θα μπορούσε να κάτσει είτε στην μία είτε άλλη πλευρά.

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα του Ερμή Μελιγούς με τον Πανθυρεατικό.

Ερμής Μελιγούς: Μεμα, ΠολυμενάκοςΑδάμης), Τσελίκου(Δημάκος), Ράλλιος, Μερτύρης, Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης(Sezyshta), Αρδάμης, Κόκε, Κολιόπουλος, Αντωνάκης.

Πανθυρεατικός: Ζαν Πίρ, Τσιώρος, Παπούλιας, Γκέκας (Ρόσι), Λυτρίβης, Ντιομαντέ, Κλεώπας, Χαρμπαλής, Τακλής, Πανταζής (Σαλαπάτας), Σαβούρδος (Κολοστούμπης).

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αστους 21.45 κάποτε θα το καταλάβουν και θα αναλογιστούν ποσο στενόμυαλοι ήταν. Τα λεφτά θα τελειώσουν,η διάθεση θα περιοριστεί και όλα αυτά για κόμπλεξ των ανθρώπων της ομάδας!

Υ.Γ. Είστε συνυπαίτιοι για την καταστροφή του Αρκαδικού ποδοσφαίρου

11:00 μην λες ανέκδοτα το χέρι του Αδάμη δεν το είδες και στις δύο ομάδες έκοψε ο διαιτητής απλώς ήσασταν λίγο τυχεροί σήμερα τράνταξε το δοκάρι άμα ήσουν στο γήπεδο είδες η μόνο το βίντεο κοιτας έχει δρόμο Ακόμα τα καλύτερα έρχονται

Λέτε συνέχεια για μια ομαδα στο δήμο ποια θα είναι αυτή η ομάδα από όλες όμως δεν μας έχετε πει ακομβ.. Είστε διατεθειμένοι λοιπόν εσείς με τις ωραίες προτάσεις να φτιάξετε μια εκ νεου ομάδα , ή προτείνετε να συσσωρεύουν όλοι οι παίκτες σε μια συγκεκριμένη,? Κ επίσης τι γίνεται με την διοίκηση της κάθε τωρινής ομάδας?? Θα υπάρχει κάποιος από κάθε χωριό στη μία και μοναδική ομάδα που οραματιζεστε ?? Αναλύσετε το μας λίγο αυτο γιατί λέτε λέτε όλη την ώρα για την ομάδα αυτή του μέλλοντος

18.09 δεν πειράζει πόνος είναι θα περάσει! Ο χρόνος τα απαλύνει όλα.
Είδα και τη Gate O να βγάζει κάτι ανακοινώσεις να τις διαβάσεις προσεκτικά.
Και μάθε λίγο μπαλίτσα, όλο να ακυρώνει καθαρό goal και άλλο να μη δίνει πεναλτυ.
Από τύχη έγινε το 2-0. Δυο στημένες φάσεις. Τιποτα αλλο δε κάνατε εσύ που ήσουν στο γήπεδο δε τα είδες μάλλον ή έχεις μυοποία. Υπάρχουν και γιατροί γι' αυτό.
Κάθε χρόνο τρωτε παγωτό, και μιλάτε κι ολας !

9:31 Μην πιάσουμε τις φάσεις δεν σας συμφέρει κ πάλιμε την διαιτησία μην τα βλέπετε όλα μωβ από το 60 και μετα εμφανίστηκε η μελιγου ήταν ανύπαρκτη όσο για την 0 ο καθένας μπορεί να υπογράψει ως 0 μην μπερδεύεστε άιντε ξυπνάτε τις σφαλιάρες βλέπουμε ποιος τρώει μην βιάζεστε έχει δρόμο ακόμα θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε

Τα εσωτερικά σας βρέιτε τα. Πάλι χάσατε και φέτος! Αυτό μετράει! Το αν έχει δρόμο το ξέρουμε. Πάντως όλα τα derby μέχρι τώρα τα έχετε χάσει φέτος στο πρωταθλημα! Πέρσι σας έφταιγε ο Άρης, φέτος ο καλογιαννίδης (που βρίζατε πέρσι) και οι παίχτες! Πείτε μας και εμάς να ξέρουμε!

απο το 60 και μετα λεει ο αλλος. στο πρωτο ημιχρονο εχει κανει 3 κλασσικες ευκαιριες και απο το 30 και μετα ειχε τον πληρη ελεγχο και την κατοχη. ποιος θα ξεχασει τι δεν ξερουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio