Τα highlights του αγώνα Πανθυρεατικός - Πανθουριακός

Πέμ, 26/05/2022 - 10:34
Image

Ο Πανθυρεατικός το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαίου γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3 από τον Πανθουριακό στο γήπεδο του Άστρους στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η πρωταθλητές Μεσσηνίας με δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Γιαννακόπουλο και Σαραντόπουλο πήραν ισχυρό προβάδισμα με τους Αστρινούς να παλεύουν να μειώνουν σε 1-2 με τον Τακλή μπαίνοντας ξανά στο κόλπο ωστόσο ο Πανθουριακός με τον Οδεμισιώτη διαμόρφωσε λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα το τελικό 1-3.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με τον Πανθουριακό.

Πανθυρεατικός: Τετόρος, Κλεόπας, Κολοστούπης, Παπούλιας, Χάρμπαλης, Λυτρίβης, Σαβούρδος, Στρέμπας, Ράλλιος, Δημάκος, Αγγελόπουλος.

Πανθουριακός: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Καλογερόπουλος, Πέππας, Ζαραφέτας, Ζαχαρόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

τραυματιστικε ένας ποδοσφαιριστής σοβαρά στο κεφάλι και όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο είδαν μια τραγική εικόνα.η συρόμενη πόρτα σε περίπτωση που χρειαζόταν να μπει το ασθενοφόρο στον αγωνιστικό χώρο δεν άνοιγε.αυτο ήταν το highlight του αγώνα κύριε εντεταλμένε.ειναι δυνατον να μην ανοίγει η πόρτα για το ασθενοφόρο στο δημοτικό γήπεδο του Άστρος κύριε εντεταλμενε??αν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή ήταν πιο σοβαρός τι θα γινόταν??που έχεις λουφωξει άραγε και δεν εμφανίζεται??

Για ολα σας φταιει ο εντεταλμενος.πρεπει να υπαρχει υπευθυνος του δημοτικου σταδιου ο οποιος θα φροντιζει για την καλη κατασταση των εγκαταστασεων.Το σιδερο που κτυπησε ο παικτης θα μεινει εκει?ελεος βγαλτε το.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio