Τα highlights της νίκης του Πανθυρεατικού επί των Βρασιών

Κυρ, 26/02/2023 - 12:32
Image

Ο Πανθυρεατικός κέρδισε με 3-1 τις Βρασιές στο Δημοτικό Γήπεδο Άστρους στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας φτάνοντας στην τρίτη του νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Ο Μπαμπαράκος στο πρώτο ημίχρονο άνοιξε το σκορ για τους Αστρινούς με τον Παπούλια με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην απανάληψη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Ράλλιο στην συνέχεια να βρίσκει και αυτός δίχτυα. Ο Σταθουλόπουλος για το σύνολο του Αγίου Ανδρέα μείωσε στο τελικό 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με τις Βρασιές.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Τι άλλο θα κανεις ρε πρόεδρε να ευλογησεις τα γένια της ομάδας και του μουρινιο. Πάρτε το χαμπάρι. Τελειώσατε από τον χάρτη. Άλλες ομάδες έχουν μέσο όρο τέτοιο σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και η μελιγου που πάει για πρωτάθλημα βάζει παιδιά 15 και 16 χρόνων. Τα βερβενα το ίδιο. Κορακοβουνι βρασιες το ίδιο. Αφήστε τα φούμαρα. Επειδή δεν τα λένε στο σαιτ να τα γράφει?

16:00 ολες οι περιπτωσεις που ειπες ειναι παρομοιες.......εισαι για γελια πραγματικα ....δεχτειτε επιτελους αυτα που γινονται μην ειστε τοσο αρνητικοι δεν εισαι στο προσκηνιο ....ευτυχως ...πηγαινε πουλα κανα ποτο αιντε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio