Τα highlights της ήττας του Πανθυρεατικού από την Τεγέα

Σάβ, 16/12/2023 - 23:41
Image

Η ψυχωμένη και καλά διαβασμένη Τεγέα πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον ιδιαίτερα νεανικό Πανθυρεατικό κερδίζοντας με 0-2 μέσα στο Άστρος για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος στο 35’ και ο Κωνσταντίνος Πλαντζάς στο 87’ οι σκόρερ του μεγάλου διπλού των πράσινων με τον Γιώργο Βελσσάρη στο δεύτερο μέρος να καταβάζει ρολά για την ομάδα του με τρομερές αποκρούσεις.

Κορυφαίοι του γηπέδου οι Κωνσταντίνος Πλαντζάς με μια ασίστ και ένα γκολ και ο Γιώργος Βελισσάρης ενώ από κοντά σε απόδοση ήταν και οι Γιώργος Γκιουμές, Θοδωρής Μούστος, Χρήστος Καραμπέτσος και Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλός σε ένα παιχνίδι που δεν υστέρησε σε απόδοση κανείς από την Τεγέα.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Πανθυρεατικού με την Τεγέα.

Πανθυρεατικός: Κασκαμπάς, Κλεώπας, Σούρσος (Παπούλιας), Λυτρίβης, Ρόσι, Ντιομαντέ, Σκαντζός (Τακλής), Χαρμπαλής, Σαλαπάτας, Σαβούρδος, Κολοστούμπης.

Τεγέα: Βελισσάρης, Γκιουμές, Γιαννόπουλος (Μούστος Σ.), Στασινός, Πλαντζάς Π., Πλαντζάς Κ., Τσαλγιτζόπουλος (Κλέμο), Μούστος  Θ., Δημητρέλης, Καραμπέτσος, Γραμματικάκης (Αρβανιτάκης).

Video

Σχόλια επισκεπτών

Θανάση αποτυχες παταγωδώς έκανες μια. Υποτιθέμενη αλλαγή. Για καλύτερα αποτελέσματα αλλά τα έκανες χειρότερα τώρα αυτά τα μικρά παιδιά για ν απεξουν που είναι αξιόλογο θέλουν. Προπονητή παιδαγωγο όχι σαν. Και. Αυτόν αλλά. Και τον προιγουμενο παρτο. Χαμπάρι.και.κανε κάτι

Εκτος απο τις λαθος επιλογες στο θεμα των μεταγραφων οπου εθυνεται γι αυτους που εφερε μεσω μανατζαρεων ,,,,,,,,ευθυνεται κ για την διαχειριση που εχει κανει στους νεαρους ταλαντουχους ποδοσφαιριστες της ομαδας

Δεν πειράζει νέος πρόεδρος είναι θα μάθει και θα διορθώσει τα λάθη του.
Όπως και άλλοι που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και πίστευαν ότι ο Άρης δεν ήταν ο κατάλληλος προπονητής για τον Πανθυρεατικό!!

Ο προπονητης εχει ευθυνη για την επιλογη των μεταγραφων οπως ευθυνη εχει κ για
την αξιοποιηση των ταλαντουχων παιχτων της ομαδας τιποτα απο αυτα δεν εγινε η εικονα ειναι αποκαρδιωτικη σε ολα τα ματς

ο προηγουμενος που ειχε 4 πρωταθληματα σουπερ καπ ,κυπελλα ,παικτες που παιζουν τωρα απο τις ακαδημιες .....τον ιδιο λεμε τώρα ;;;;και αυτος που ειναι ο καλυτερος που η ομαδα δεν εχει προοδο που εχει χασει πρωταθληματα μονος του που θελει 200000 μπατζετ για να κανει νικη.......τον ιδιο λεμε τωρα;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio