Τα highlights της ήττας του Ηρακλή από το Λεωνίδιο (vid)

Κυρ, 18/12/2022 - 20:48
Image

Το Λεωνίδιο έφυγε με το διπλό από το Δημοτικό Γήπεδο Άστρους επικρατώντας με 0-1 του Ηρακλή Βερβένων στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Με ένα γκολ του Καλκανάκου οι ερυθρόλευκοι της Νότιας Κυνουρίας πήραν την νίκη και συνεχίζουν στο -2 από την κορυφή δείχνοντας πως παραμένουν σε απόλυτα ανταγωνιστικό ρυθμό.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Ηρακλή Βερβένων με το Λεωνίδιο.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ήμουν στο γήπεδο και είδα το παιχνίδι. Το λεωνιδιο ήταν πολύ καλύτερο. Φανταστείτε όμως τι πρωτάθλημα έχουμε για να είναι αυτή η ομάδα 2η. Αίσχος πολύ χάλια ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να βάλει γκολ στον Ηρακλή που ήταν ανύπαρκτος ..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ..Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 7 ΤΕΛΙΚΕΣ.ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΑΣΕ ΕΜΑΣ...

Έτσι όπως τα λες.. φίλε μου , με 7 τελικές έπρεπε να κερδίσεις. Όταν έχεις και επιθετικό, με εμπειρία , και ποιότητα. . Λάθος τότε έγραψαν ότι έχασε ο Ηρακλής. Ευτυχώς που μάλλον έπεσε ο Τυρός , αλλιώς στο δεύτερο γύρω θα είχαμε γέλιο...... Άσε που τα μαρούλια είναι απουλητα ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio