Τα highlights της ήττας του Ερμή από την Τεγέα (vid)

Κυρ, 22/10/2023 - 11:09
Image

Η Τεγέα κάνοντας ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας στο γήπεδο της Επισκοπής με 3-1 του Ερμή Μελιγούς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ο Ερμής προηγήθηκε με τον Κατίσρη στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες με την έναρξη του δεύτερου μέρους με την Τεγέα να βρίσκει να ψυχικά αποθέματα και όχι απλώς να ισοροπεί την κατάσταση αλλά να φέρνει «τούμπα» το παιχνίδι φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Ο Καραμπέτσος με ευστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε έφερα στα ίσια τον αγώνα για να ακολυθήσει το πολύ όμορφο γκολ του Γραμματικάκη στο 87’ με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και του κορυφαίου του γηπέδου Δημήτρη Χαραλαμπόπουλου στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-1.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στην Τεγέα και τον Ερμή Μελιγούς.

Τεγέα: Βελισσάρης, Γιαννόπουλος, Γκιουμές, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Πλαντζάς Π., Πλαντζάς Κ., Τζαλγιτζόπουλος Γ., Στασινός, Δημητρέλης, Καραμπέτσος, Χαραλαμπόπουλος.

Ερμής Μελιγούς: Μέμα, Πολυμενάκος, Τσελίκου, Ράλλιος, Μερτύρης, Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης, Αρδάμης, Κόκε Χίμπα, Κολιόπουλος, Αντωνάκης.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio