Τα highlights από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας και το Πανθυρεατικός - Δημητσάνα 1-1

Τετ, 22/03/2023 - 22:10
Image

Η Δημητσάνα 39 χρόνια μετά επιστρέφει και πάλι σε τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας καθώς έπειτα από 2-0 του πρώτου αγώνα και την ισοπαλία της με 1-1 στο Άστρος κόντρα στον Πανθυρεατικό πανηγύρισε την πρόκριση της.

Στον μεγάλο τελικό του εφετινού Κυπέλλου Αρκαδίας η Δημητσάνα αναμένεται να  αντιμετωπίσει τον περσινό κάτοχο του τίτλου Ερμή Μελιγούς ο οποίος θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το στέμμα του.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Πανθυρεατικό στο Άστρος στον δεύτερο ημιτελικό η Δημητσάνα υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα και έπειτα από ισόπαλο 1-1 πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση.

Ο Σταμάτης Τζάνος στο 17’ με το γκολ του έδωσε προβάδισμα στην Δημητσάνα και έκανε check in στο εισιτήριο για τον τελικό με τους κιτρινόαμυρους να ισοφαρίζουν με τον Παναγιώτη Ράλλιο στο 26’ σε 1-1 με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι και το φινάλε της αναμέτρησης.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Πανθυρεατικό και την Δημητσάνα.

Πανθυρεατικός: Κολοστούμπης Π., Κλεώπας, Γκέκας, Τσιώρος, Παπούλιας, Σούρσος, Σαβούρδος, Μαγκλής, Ράλλιος, Κολοστούμπης Β., Τακλής.

Δημητσάνα: Δημητρίου, Πλιάτσικας, Μπούτας, Μανδρώνης, Αντωνίου, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Λάγκας, Χασάι, Καδάς, Τζάνος.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Αφού δεν ντρέπεται ο Σουπερλίγκατος θα μας γυρίσουν παλιές εποχές λαϊκή και μετά θα μας πουν και γραφικούς οπότε παίζει Άστρος ποτέ δεν παίζει έδρα ήθελα να ήξερα σήμερα τ έβλεπε στα πέναλτι και γελούσε κιόλας ο ειρωνικός

Προσπάθησαν. Τα παιδάκια του πανθυρεατικου αλλά ως εκεί δε μπορούν να κανουν τι διαφορά δεν αρκεί το θέλω υπάρχει και το μπορώ το. Σάββατο να παρακαλανε τον ΕΡΜΉ να σταματησει στα δύο σαβουρδε με τα. Μικρά δε.κανεις το κάτι πάρα πάνω όσο και ν α προσπαθείς

Όλοι η προσπάθεια που γίνεται όλοι την, χρόνια συνεχίζεται με καλές και κακές στιγμές μπράβο γιατί στιγμή δεν αφήσατε το ματς! Σιγά Μπαρτσελόνα η από πανω που θα σας παρακαλεσουμε ενδεκάδα με νέα παιδιά εμείς, και δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα, από κόμπλεξ δεν θα στέρεψετε ποτέ, και μην ξεχάσετε να γέμισετε τον Μαντροτοιχο απέναντί!

Μην περιμένετε κάτι παραπάνω από αυτή την ομάδα όση προσπάθεια να καταβάλουν τα παιδάκια μέσα απ'την νοοτροπία και τις δικαιολογίες προπονητών και διοικούντων του "χτίζουμε το αύριο" . Η ηττοπάθεια τα έχει διαποτίσει και μπαίνουν στο γήπεδο με προέχουσα τη λογική του να φάμε το δυνατόν λιγότερα. Αυτό το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα που οι οποίες νίκες έχουν επιτευχθεί με μικρομεσαίες αντίπαλες ομάδες και όχι με ίσης ή μεγαλύτερης δυναμικότητας. Ας μην παραμυθιαζόμαστε λοιπόν γιατί εκεί θα βολοδέρνει η ομάδα και είναι κρίμα κι άδικο και για τους παίκτες και για όσους έστω κι απ'το υστέρημά τους προσπαθούν να βοηθήσουν. Έλεος....

Βρε γείτονες και συμπατριώτες κοιτάξτε να πετύχετε τους στόχους σας και όσο καλύτερα μπορείτε και αφήστε τους άλλους να πετύχουν τους δικούς τους.
Δοθέντος μάλιστα πως οι δυό ομάδες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια συγκοινωνούντα δοχεία με την ανταλλαγή παικτών, αυτά τα "τα παιδάκια του Πανθυρεατικού", η "ηττοπάθεια" κ.τ.λ. περιττεύουν.

Μην βγάζετε χολή με τα πιτσιρίκια ρε κοιτάξτε την ομάδα σας και μην περιμένετε να χάνει η ομάδα για να γράψετε από κάτω και στην τελική δεν σας ζητήσαμε δανεικά και όπου θέλει θα είναι η ομάδα και ποιος θα βολοδερνει θα το δείξει η ιστορία

Πολύ καλά τα αποτελέσματα για την εντελώς νέα ομάδα του Άστρους.
Τα νέα παιδιά του Πανθυρεατικού με προοπτικές 5ετίας και 10ετίας
πήραν το βάπτισμα του πυρός, σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά με δυνατές ομάδες,
και κατάφεραν να φτάσουν στα ημιτελικά του κυπέλλου,
και ΄΄μάλλον΄΄ στην τελική τριάδα του πρωταθλήματος... Μπράβο τους.

Του, χρόνου τα μισά από αυτά δεν θα είναι στην ομάδα είτε διότι θ α περάσουν σε κάποια σχολή είτε διότι θα διαβάζουν για να περάσουν καλα. Θα κάνουν αλλά. Αν θέλει το κάτι παραπάνω η ομάδα θέλει ενίσχυση με 3 πολύ καλούς παίκτες που θα τους βρει αυτό είναι θέμα. Της νέας διοίκησης και του νέου προπονητή

Κύριε Δημήτρη κ. το Λεωνίδιο η Μελιγού όπως και άλλες ομάδες δεν έχουν παρεκκλίνει της πορείας τους και των στόχων η ομάδα του Άστρους έχει. Άλλα μας έλεγαν σε βαρύγδουπες δηλώσεις το καλοκαίρι Υπάρχουν στα αρχεία για δείτε τες λίγο

Βρε χωριάτες ποσό πόνο σας έχει δώσει ο πανθυρεατικος που τον πιάνετε στο στόμα σας ; Ποσό σας πονάει όταν παιζατε Β τοπικό τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 5-10 βαθμούς ; Αλλά ναι , αν βγεις τρίτος είσαι αποτυχημένος , άσχετα αν παίζεις την καλύτερη μπάλα από όλους μέσα στο γήπεδο …

@filos
Αγαπητέ,
Ο άνθρωπος είναι προσαρμοστικό ον, γι’ αυτό και επιβίωσε έναντι άλλων ειδών που εξαφανίστηκαν! Έτσι και ο Πανθυρεατικός! Προσαρμόζεται για να επιβιώσει!
Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με κάποιους στόχους (όπως και οι άλλες ομάδες), δεν του βγήκαν (όπως και σε άλλες ομάδες) και στη συνέχεια τους προσάρμοσε (όπως και οι άλλες ομάδες) στα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Και μη μου πείτε πως όταν η Μελιγού έκανε τη μοναδική της ισοπαλία δεν προσάρμοσε τα σχέδιά της στα νέα δεδομένα και το Λεωνίδιο τα δικά του μετά τις 3 δικές του ισοπαλίες; Έτσι δεν είναι; Θα ήταν εντελώς εκτός πνεύματος συναγωνισμού, αν δεν προσαρμόζονταν!
Όσο για τις βαρύγδουπες δηλώσεις ... αφήστε τις. Αυτές λέγονται πάντα για τη συσπείρωση της κάθε ομάδας και για την προσέλκυση της προσοχής των οπαδών! Αυτό κάνουν και οι ομάδες της Super League με τους πηχυαίους τίτλους κάθε καλοκαίρι για τις μεταγραφές τους και τους στόχους τους και στο τέλος σε κάποιους ‘βγαίνει’ και σε κάποιους όχι!
Για να το κλείσω ... Επειδή, αποδεδειγμένα, ο καιρός έχει γυρίσματα ας αφήσουμε την κάθε ομάδα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αποφεύγοντας χαρακτηρισμούς που δημιουργούν άσχημα συναισθήματα (ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά) και μόνο σε δύσκολη θέση μπορούν να μας φέρουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio