Τα highlights από τον αγώνα της Δημητσάνας με τον Αχιλλέα (vid)

Σάβ, 14/10/2023 - 19:49
Image

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η Δημητσάνα κάνοντας ολική ανατροπή έκανε το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου 3-2 στο φινάλε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκης κόντρα στον Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζευκιλή με τον Γασπαράκη από το σημείο του πέναλτι να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο.

Από το 75’ και μετά όμως όλα άλλαξαν καθώς ο Σωτηρόπουλος με δύο γκολ και ο Γιώργος Καδάς στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ συνέβαλαν τα μέγιστα για την ανατροπή της Δημητσάνας.

Να σημειωθεί ότι η πλευρά του Αχιλλέας (κυρίως) αλλά και τις Δημητσάνας εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία σε ένα παιχνίδι με πολλές αμφισβητούμενες φάσεις.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση της Δημητσάνας με τον Αχιλλέα.

Δημητσάνα: Τσιώσης. Σεφερλής, Μπούτας, Μανδρώνης, Αντωνίου, Κυριακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος(Λάγκας), Πετρόπουλος(Κολιτσίδας), Γ. Καδάς, Τζάνος

Αχιλλέας: Γεωργαντώνης, Παπαδόπουλος, Τσιούλο(57΄ Γιακουμάκης), Λ. Χουτόπουλος, Δασκολιάς(Νόγκου), Μπαλάσης, Κασκαμπάς Σκαρπέλος), Κάτσι, Ζευκιλής, Γασπαράκης, Β. Χουτόπουλος

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio