Τα highlights από τον αγώνα Πανθυρεατικός - Ερμής Μελιγούς 1-1

Σάβ, 25/03/2023 - 22:45
Image

Στο κατάμεστο Δημοτικό Γήπεδο Πανθυρεατικός και Ερμής Μελιγούς μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ με τον Παναγιώτη Ράλλιο στο 35’ με τον Ερμή να φέρνει στα ίσια την αναμέτρηση με γκολ του Γιώργου Χαρμπαλή στο 41’ στην επιστροφή του κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Ταυτόχρονα το παιχνίδι είχε μεγάλες εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις που έφεραν διαμαρτυρία τόσο για τον Πανθυρεατικό όσο και από πλευράς Ερμή Μελιγούς.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Πανθυρεατικού με τον Ερμή Μελιγούς.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με πάρα πολύ κόσμο στις κερκίδες.ενα παιχνίδι καθαρό χωρίς δυνατά μαρκαρίσματα και ψευτοτσαμπουκαδες από τους παίκτες και των δύο ομάδων.τωρα εμείς οι απέξω ας φαγωθουμε.αλλωστε είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει σαν περιοχή γι'αυτό και δεν έχουμε πάει μπροστά.

τον προπονηταρα καλογιαννιδη τον εκαναν γιο γιο τα σχολιαροπαιδα ανωτερος ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ κριμα ολοσς αυτος ο κοσμος θα μπορουσε να υποστηριζει μια ομαδα στο δημο ελπιζω η επομενη δημοτικη αρχη να κανει κατι η καποιοσ αλλοσσσσ

Ο Πανθυρεατικος ανέσυρε συναισθήματα και αναμνήσεις για εμάς τους παλιούς και στην εξέδρα αλλά και στον αγωνιστικό χώρο με την ποιότητα και το πάθος των παικτών.Το «αίμα,άμμος και ποταμολιθαρα»αναβιώνει ξανά δείχνοντας την τεράστια δυναμική που έχει το ΑΣΤΡΟΣ και ο ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ.Μπραβο αστέρια!!!!

Ο Γιώργος έδειξε το ήθος του το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Παναγιωτάκης γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες μακάρι να ήταν όλα τα παιχνίδια έτσι και με τόσο κόσμο επιτέλους ας κάνει κάποιος την αρχή να φτιαχτεί μια κοινή ομάδα.

Αν, αφού η μπάλα είναι στο παιχνίδι, ο παίκτης που εκτελεί το ελεύθερο
λάκτισμα αγγίξει πάλι την μπάλα, πριν αγγιχθεί από άλλο παίκτη,
καταλογίζεται ένα έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα. Εάν ο παίκτης που το εκτέλεσε,
διαπράξει παράβαση παιξίματος της μπάλας με το χέρι:
• καταλογίζεται ένα άμεσο ελεύθερο λάκτισμα
• καταλογίζεται ένα πέναλτι, αν η παράβαση συμβεί μέσα στην περιοχή πέναλτι
της ομάδας του παίκτη που το εκτέλεσε, εκτός αν ο παίκτης αυτός ήταν ο
τερματοφύλακας, οπότε στην περίπτωση αυτή καταλογίζεται έμμεσο ελεύθερο
λάκτισμα
Κανόνες του Παιχνιδιού 2022/23 | Κανόνας 1

26/3/2023-10:18
Σας αρέσει δεν σας αρέσει ο Καλογιαννιδης σας έχει ρίξει επτά (7) τεμάχια. Όσο να ναι υπάρχει μια διαφορά από τα δύο δικά σας. Όσο για την καραμέλα περί πιτσιρικάδων κλπ έχει λιώσει και αυτή κατά το όσα δεν φτάνει η αλεπού.....
Μέσα απ'τις τέσσερις γραμμές δεν μετράμε ηλικίες σ'αυτούς τους αγώνες. Για να παίζουν πάει να πει, ότι μπορούν και γι αυτό τους βάζουν. Και το ξαναλέμε. Το αποτέλεσμα μετράει. Δικαιολογίες του ΚΟΥ τώρα.....

Εγώ λοιπόν απορώ με ένα γιατί όλοι θέλουν να απαρτίσουν μια ομάδα και καλά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας αλλά με έδρα κ επωνυμία πανθυρεατικου και να ηγείται ποιος και να παίζει ποιος τα παιδιά που τους βρυχατε τις μανάδες χθες??? Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ . Ντροπή σας κιτρινόμαυροι. Μόνο από φανατισμό και χουλιγκανισμό ξέρετε. Τίποτα άλλο.ελα γειά

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio