Τα highlights από το παιχνίδι του Αχιλλέα με την Δημητσάνα (vid)

Σάβ, 29/10/2022 - 18:53
Image

Η Δημητσάνα επικράτησε με 3-0 του Αχιλλέα Παραλίου Άστρους το απόγευμα του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Επισκοπής στην Τεγέα κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η Γορτυνιακή ομάδα «καθάρισε» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη καθώς στο 24’ άνοιξε το σκορ με τον Νέζο, στο 35’ ο Πέτρου έκανε το 2-0 με τον Μανδρώνη στο 43’ να διαμορφώνει το τελικό στην αναμέτρηση 3-0.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι της Δημητσάνας με τον Αχιλλέα Παραλίου Άστρους.

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ;;;ΑΥΤΟΣ Ο ΧΤΕΣΙΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ;;;ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΛΕΟΣ!!!!

Ο Αχιλλέας για πιο λόγο να είναι στο α τοπικό κάθε αγωνιστική και κλαψα είναι...ο τερματοφύλακας έπρεπε να πάει "φυλακή" για το μαρκάρισμα στο φορ της Δημητσάνας ο άλλος ο πουθενας δεν δίνει πέναλτι και πάει να ζητήσει επιθετικό φάουλ...γελάνε και τα τσιμέντα...μόνο όταν θα κερδίζουν θα έχουμε την ησυχία μας...

Kομπλεξικε και αμπαλε ,κοντοχοντρε φίλαθλε που το έγραψες που βαρεθηκαμε να σε ακούμε οι διπλανοί σου να ακούσεις, βράσε μια μπάλα να πάρεις μυρωδιά. Όλες οι φάσεις καθαρές.

10:18 είσαι γνωστός αμπαλος της περιοχής. Βγάζεις κόμπλεξ επειδή σου λείπει ύψος και μυαλό όπως φαίνεται. Μας πήρες τα αυτιά με την αγριοφωνσρα σου. Όλες οι αποφάσεις σωστες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio