Τα highlights από το Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 4-4

Σάβ, 25/11/2023 - 20:15
Image

Σε ένα παιχνίδι που μπαίνει στο πάνθεον της ιστορίας του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ως ένα από τα καλύτερα και πιο εντυπωσιακά που έχουμε παρακολουθήσει Ερμής Μελιγούς και Λεωνίδιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4 στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Μιλάμε για παιχνίδι με 8 συνολικά γκολ στο δεύτερο ημίχρονο όλα (!) με το 0-2 του Λεωνιδίου στο 62’ να γίνεται 3-2 στο 80΄και 4-2 στο 84’ από τον Ερμή και τελικά η αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη με σκορ 4-4 με τους ερυθρόλευκους να βρίσκουν δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας ανάμεσα στον Ερμή Μελιγούς και το Λεωνίδιο.

Ερμής Μελιγού: Μέμα, Πολυμενάκος (Δημάκος - Τερζάκης), Σεζίστα (Αδάμης), Ράλλιος, Μερτύρης, Κοντογιαννόπουλος, Κατσίρης (Τσελίκου), Αρδάμης, Κόκε Χίμπα , Κολιόπουλος, Αντωνάκης.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Γούσγουλας (Μπαλαρίνης), Λάτσης Γ., Μπακάλης, Σαρρής, Βρεττάκης (Κωνσταντάς), Γιαννούσης Σ., Οπόκου, Μαρτίνεζ, Λάτσης Γρ., Τσουκαλάς (Μάκρας).

Video

Σχόλια επισκεπτών

ΜΕΛΙΓΟΥ η ποιο γυμνασμένη ομαδα και με διαφορά με τρεις προσθήκες παίρνει άνετα πρωτάθλημα αποδεικνύεται ότι όσοι έχουν προπονητές γνωστές του αντικειμένου και της φυσικής κατάστασης οι. Ομάδες τους πετάνε

Καλά μεγάλε ! Αυτά τα πονηρά τα ξέρουμε και εμείς ! Στη Μελιγου έχουν χάσει το Αστρος , ΑΕΚ και το Λεωνιδιο χ με 4 goal! Με δυο τρεις προσθήκες που ήδη σχεδιάζονται δε φοβόμαστε κανέναν και προχωράμε για το στόχο μας !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio