Τα highlights από το Αχιλλέας - Λεωνίδιο 0-0 (vid)

Σάβ, 11/11/2023 - 20:30
Image

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας απόρια του κακού ρυθμού, των λίγων ευκαιριών, του αέρα και του κακού αγωνιστικού χώρου Αχιλλέας και Λεωνίδιο έμειναν στο ισόπαλο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο πλα΄σιιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ότι καλό είδαμε ήρθε από το 75ο λεπτό και μετά και άνηκε στο Λεωνίδιο με κορυφαία στιγμή το χαμένο πέναλτι του Ρίτσαρντ Οπόκου στο 94ο και τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Λιούμπη τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα να του λέει «όχι» και κάπως έτσι να γίνεται ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Ο Λιούμπης εκτός ασφαλώς από την επέμβαση του στο άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι του Οπόκου πιστώνεται ακόμα δύο εξαιρετικές επεμβάσεις και πιο συγκεκριμένα στην κεφαλιά του Κωνσταντά στο 75’ και στο απευθείας φάουλ του Μαρτίνεθ στο 84’.

Ο καλά διαβασμένος Αχιλλέας πήρε παλικαρίσιο βαθμό αντιπαραβάλλοντας καλές αλληλοκαλύψεις, σωστή αμυντική λειτουργία, θέληση και πάθος μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Αχιλλέα με το Λεωνίδιο.

Αχιλλέας: Λιούμπης, Παπαδόπουλος, Τσιούλος (Σκαρπέλος), Λ. Χουτόπουλος, Δασκολιάς, Μπαλάσης, Κασκαμπάς (Ευείδης), Κάτσι, Ζευκιλής (Νογκού), Γασπαράκης, Β. Χουτόπουλος.

Λεωνίδιο: Κ. Γιαννούσης, Σ. Γιαννούσης, Γ. Λάτσης (Κωνσταντάς), Μπακάλης, Σαρρής, Βρεττάκης, Κρεββατάς (Γουσγουλάς), Οπόκου, Μάκρας, Γρ. Λάτσης, Μαρτίνεθ.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ο διαιτητής έβγαζε φώτο από το γήπεδο όλοι γέλαγαν με την εικόνα του γηπέδου τα είχαμε πει εδώ και 2 μήνες ξεφτιλικια κανονικά εντεταλμενε ναι πρέπει νέα ξησεις και το χόρτο και να το συντηρείς όχι να το βουρτσιζεις δεν είναι πυρασφάλεια μας ξεφτίλισες παντού σήμερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio