Τα αποτελέσματα της Α' Αρκαδίας

Σάβ, 04/02/2023 - 17:23
Image

Ο Ερμής Μελιγούς έφυγε με την νίκη από την Επισκοπή επικρατώντας της Τεγέας, σπουδαία διπλά πήραν ο Αχιλλέας μέσα στο Άστρος επί του Πανθυρεατικού και ο Ηρακλής στον Άγιο Ανδρέα κόντρα στις Βρασιές.

Α’ Αρκαδίας

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 15:00

Βρασιές-Ηρακλής Βερβένων 1-2

Πανθυρεατικός-Αχιλλέας 0-1

Τεγέα-Ερμής Μελιγούς 0-2

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 15:00

Κορακοβούνι-ΑΕΚ ΤρίποληςΠαναρκαδικός-Λεωνίδιο

Δημητσάνα-Απόλλωνας Τυρού

Σχόλια επισκεπτών

αντε πιαστε τον περιβολαρι τωρα, ο βρασιατης τι επαθε ; ας σοβαρευτουμε δεν υπαρχει ποδοσφαιρο στην αρκαδια ,ελλειψη παικτων καποποι νομιζουν οτι κλωτσανε και καβαλανε και το καλαμι

Τελικά τι θα γίνει δεν έχουν την ευθιξία να παραιτηθούν κάποιοι.
Αυτό δεν πάει άλλο. Από τη μια φεύγουν οι καλύτεροι παίχτες και αρχηγοί της ομάδας δεν απολογείται κανείς,από την άλλη τα κάνουμε πλακάκια με τους κολλητούς και χαρίζουμε βαθμούς.
Μας έχετε ξενερώσει. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ.
Δυστυχώς η ομάδα έγινε ιδιωτική και πλέον και εξυπηρετεί τα συμφέροντα λίγων και εκλεκτών.

δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου.φευγουν παίκτες αρχηγοί και μένουν ακίνητος ο προπονητης.μπραβο στην διοίκηση που στηρίζει τον Άρη ενώ η ομάδα είναι εκτός στόχων.ενα υγιές σωματείο έτσι λειτουργεί.

Ο Πανθυρεατικός το 2007-8-9 έπαιζε με πιτσιρίκια και την ομαδα την έσωζε ο Τσατσιας με τον κλοκο.Αυτά τα πιτσιρίκια μετά από 4-5 χρόνια πήραν 6 πρωταθλήματα.Το ίδιο γίνεται και τώρα από επιλογή γιατί βγάζει ποδοσφαιρικό μάτι ότι τα παιδιά αυτά είναι ταλέντα και θα σηκώσουν πολλές κούπες.Η ομαδα είχε τη δυνατότητα να πάρει μια 11αδα ξένους και να κάνει περίπατο.Αυτό είναι το ζητούμενο;Υπομονή και στήριξη θέλει η ομαδα γιατί αυτό το ποδοσφαιρικό μοντέλο είναι το μοναδικό που έχει μέλλον και αυτό το ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα

εδώ είμαι! η βρασιές ήταν καλύτερη σαν ομάδα στο γήπεδο και στα δυο παιχνίδια...το ματς έπρεπε να ήταν 3-0 στο ημίχρονο ,δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!με την ομάδα των βερβενων είχαμε άψογη συζήτηση στο τέλος εσύ που ήσουν να μου πεις την κουτοπονηριά σου?

Εγώ πάντως περιμένω πως και πως την καλοκαιρινή συνέλευση του ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ για να μάθω πόσα χρήματα πληρώνει η ομάδα κάθε Κυριακή που παίζει με τα δικά της παιδιά....χαχααχ το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?????

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio