Τα 5 γκολ του Αβίντογλου είναι 9 βαθμοί του Ηρακλή

Δευ, 06/02/2023 - 21:17
Image

Ο Λάζαρος Αβίντογλου σκόραρε δύο φορές στον Άγιο Ανδρέα δίνοντας την νίκη με 1-2 στον Ηρακλή επί των Βρασιών, έφτασε τα πέντε γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα και η ομάδα του ανέβηκε στους 16 βαθμούς.

Ωστόσο αυτό που έχει αξία και την δική του σημασία είναι ένα ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο το οποίο μας δείχνει πως σχεδόν κάθε γκολ του Λάζαρου Αβίντογλου και συγκεκριμένα τα τέσσερα από τα πέντε που έχει σκοράρει έχει συνδυαστεί με βαθμούς για την ομάδα των Βερβένων.

Τα τρία από τα πέντε συνολικά του γκολ ο «Λάζο» τα έχει σημειώσει κόντρα στις Βρασιές , στις νίκες του Ηρακλή με 3-1 στο πρώτο γύρο και 1-2 τώρα ενώ δίχτυα ο έμπειρος επιθετικός έχει βρει και σε ένα ακόμα διπλό της ομάδας του στο πρωτάθλημα μέσα στον Τυρό με 0-1 και μοναδικό γκολ που δεν πήραν κάτι οι «μπλέ» ήταν αυτό στην ήττα με τον Αχιλλέα.

Και στις δυο εκτός έδρας νίκες του Ηρακλή στην Α’ Αρκαδίας ο Λάζαρος Αβίντογλου έχει βάλει την υπογραφή του και κάπως έτσι είναι και πάλι ο πρώτος σκόρερ των Βερβένων σε μια χρονιά που τον έχουμε δει να αγωνίζεται και στόπερ (!) για τις ανάγκες της ομάδας του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio