Συνώνυμο των τίτλων και των επιτυχιών του Πανθυρεατικού ο Άρης Σαβούρδος

Κυρ, 17/04/2022 - 19:25
Image

Το όνομα του Άρη Σαβούρδου στην τενχική ηγεσία του Πανθυρεατικού είναι συνώνυμο των μεγάλων επιτυχιών αλλά και όλων των τίτλων που έχει κατακτήσει το σωματείο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Άρης Σαβούρδος οδήγησε την εφετινή σεζόν τον Πανθυρεατικό στην 4η κατάκτηση πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας όλες με τον Αστρινό coach ενώ υπάρχει και ένα Κύπελλο Αρκαδίας την χρονιά 2014-2015 με τον συνολικό αριθμό να πηγαίνει στις έξι κούπες.

Ο Αστρινός τεχνικός γίνεται ο πιο πετυχημένος προπονητής του Πανθυρεατικού με τα αποτελέσματα και τα τρόπαια να το αποδεικνύουν περίτρανα με τον ίδιο να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στις επιτυχίες της ομάδας του και το όνομα του σε μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του σωματείου.

Πέραν από τους τίτλους ο Άρης Σαβούρδος είναι αυτός που ανέδειξε μια φουρνιά Κυνουριατών παιχτών που κατέκτησαν τα πάντα με τον Πανθυρεατικό αλλά και με άλλες ομάδες συνεχίζοντας να βγάζει νέα παιδιά στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Πανθυρεατικός με τον Άρη Σαβούρδο έχει φτάσει στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας την σεζόν 2013-2014, την χρονιά 2014-2015, για να ακολουθήσει ο τίτλος την χρονιά 2017-2018 και πλέον ο εφετινός για την σεζόν 2021-2022.

Τέσσερα χρόνια μετά ο Πανθυρεατικός επιστρέφει και πάλι στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας φτάνοντας τους τέσσερις τίτλους σε δέκα χρόνια με τον Άρη Σαβούρδο να γίνεται ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» της Α’ Αρκαδίας.

Σχόλια επισκεπτών

Κάποτε όταν μεσουρανούσε το άστρο του Γιάννη Ιωαννίδη, πούλαγε μούρη σε όλους. Σε όλους; Όταν όμως πήγε και την έπεσε στον τιτανοτεραστιο Νίκο Γκάλη, του απάντησε εκείνος... "Εμείς σε κάναμε όνομα" Έκτοτε ο Ιωαννίδης μπήκε ως προς το.... μπόι του. Ο νοών νοήτο..,. Έτσι
επειδή γνωριζόμαστε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio