Συνεχίζει στην Β’ Εθνική με την φανέλα του Έσπερου Λαμίας ο Μαντίκος

Δευ, 09/01/2023 - 20:36
Image

Τον συντοπίτη μας Δημήτρη Μαντίκο ανακοίνωσε η ομάδα του Έσπερου Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΝΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, κάνοντας χρήση του ευεργετικού δικαιώματος κανονισμού της Ε.Ο.Κ. περί θυγατρικών ομάδων , ανακοινώνει την συνεργασία μας, με τον αθλητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΤΙΚΟ.

Ο Δημήτρης Μαντίκος κατάγεται από το Αστρος Κυνουρίας γεννήθηκε το 2002,έχει ύψος 1,92μ , αγωνίζεται στις θέσεις των guard,και το προηγούμενο διάστημα αγωνίσθηκε με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας,στο πρωτάθλημα Β ΈΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.

Ο Δημήτρης αθλητής με μακρά μπασκετική παιδεία, έδειξε το ταλέντο του από τις μικρές ηλικίες, συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας την ομάδα του Προμηθέα Πατρών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων και Εφήβων.

" Ο Μαντίκος μετά το επιτυχές πέρασμα του από την Αναγέννηση Καρδίτσας( Β' Εθνική 3ος όμιλος 7η θέση ) πηγαίνει στον Έσπερο Λαμίας ( Β΄ Εθνική 3ος όμιλος 3η θέση - 1 νίκη από την 1η ) έχοντας ως στόχο να συμβάλλει τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας της Λαμίας στην Α2 σύμφωνα με τους στόχους της ομάδας.

Τέλος στον πρώτο του και νικηφόρο αγώνα με την νέα ομάδα του εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου πέτυχε 14 πόντους με δύο τρίποντα βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του διαμορφώνοντας το τελικό 68-94.

 

* Φωτογραφία άρθρου: Έσπερος Λαμίας Facebook

Σχόλια επισκεπτών

Αντί το καλοκαίρι η διοίκηση να έδινε στο παιδί τα λεφτά π ήθελε για να τον φέρουμε μέχρι το Γενάρη να μας έσωζε κοιτάξαμε να ταισουμε κάτι σαπακια που φορτώθηκαν από μάνατζερ... Κρίμα μεταγραφικος σχεδιασμός μηδέν για τον Πήγασο και το πληρώνει στο έπακρο η ομάδα αντέχει 1 ημίχρονο με το ζόρι μιας και δεν έχει λύσεις από τον πάγκο

Μπράβο μικρέ κ εις ανώτερα.....ενώ θαπρεπε να έχουν γραφτεί πολλά θετικά σχόλια κ μπράβο ο κόσμος ασχολείται με κάτι ανύπαρκτος που πήγαν από την μια ομάδα α τοπικού στην άλλη....λες κ πήγαν α Εθνική....μικρόκοσμοι κ ματαιοδοξία...κ πάλι μπράβο κ μακάρι να ακολουθήσουν κ άλλα παιδιά από κάθε αθλημα

Μπράβο μικρέ..μας κάνεις περήφανους κ μακάρι κ άλλα παιδιά της περιοχής να παίξουν εκτός περιοχής κ να μας διαφημίζουν...επειδή αυτό που κάνεις είναι δύσκολο θα έπρεπε ναι γεμάτη η σελίδα από ευχές κ μπράβο...αλλά ο κόσμος .....μιλάει για κάποιους τριανταρηδες κ πάνω που έκαναν μεταγραφή σ αυτή την ηλικία στο τοπικό.....ούτε κ ο εντεταλμένος δεν σου ευχήθηκε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio