Συνεχίζει αήττητος ο Ερμής κόντρα στον Παναρκαδικό

Κυρ, 08/01/2023 - 17:40
Image

Ο Κώστας Καλογιαννίδης με τον Ερμή Μελιγούς συνεχίζει αήττητος κόντρα στον Παναρκαδικό καθώς μετά την Γ’ Εθνική, τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας έρχεται τώρα και το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα της Μελιγούς πήρε τρίτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στο τριφύλλι από τον περασμένο Μάρτιο έως και τώρα και μάλιστα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις (Γ’ Εθνική, Κύπελλο Αρκαδίας, Α’ Αρκαδίας).

Μιλάμε ασφαλώς για κάτι το ιδιαίτερα εξεζητημένο, μιας και ο Κώστας Καλογιαννίδης δεν έχει χάσει από τον Παναρκαδικό καμία φορά ως προπονητής κάποιας Αρκαδικής ομάδας μετρώντας συνολικά 4 νίκες (με αυτή) και 2 ισοπαλίες.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων ο Ερμής Μελιγούς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναρκαδικό κέρδισε με ανατροπή συνεχίζοντας το εκπληκτικό του σερί κόντρα στους πράσινους.

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2018 για το Κύπελλο Αρκαδίας η ΑΕΚ Τρίπολης του Κώστα Καλογιαννίδη κερδίζει στο γήπεδο της Κάρτσοβας τον Παναρκαδικό του Αντώνη Μαυρέα με 2-1 και τον αφήνει εκτός θεσμού και γίνεται μετά από χρόνια η πρώτη ομάδα του τοπικού που αποκλείει τους πράσινους.

Στις 16 Μαΐου του 2021 στο Άστρος ο Κώστας Καλογιαννίδης ως  προπονητής του Ερμή Μελιγούς έρχεται ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον Παναρκαδικό του Θωμά Μαυρουδή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις 28 Νοεμβρίου 2021 στην Τρίπολη αυτή την φορά ο Παναρκαδικός του Παναγιώτη Τζαναβάρα έρχεται ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Ερμή Μελιγούς του Κώστα Καλογιαννίδη και πάλι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στις 7 Μαρτίου του 2022 στο Άστρος για τον δεύτερο γύρω του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ο Ερμής Μελιγούς του Κώστα Καλογιαννίδη κερδίζει με 1-0 τον Παναρκαδικό στο ντεμπούτο του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο του.

Στις 13 Απριλίου του 2022 στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Ερμής Μελιγούς μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 1-2 του Παναρκαδικού σηκώνοντας το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας του.

Στις 8 Ιανουαρίου του 2023 ο Ερμής Μελιγούς για το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αυτή την φορά κέρδισε με 3-1 τον Παναρκαδικό κάνοντας το μάλιστα με ανατροπή όπως είχε συμβεί και μερικούς μήνες πριν στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Η μοναδική ήττα του Κώστα Καλογιαννίδη από τον Παναρκαδικό είναι στις 27 Μαρτίου του 2016 όταν ο Πόντιος προπονητής κάθονταν στον πάγκο της Καλαμάτας με το τριφύλλι του Γιώργου Αντωνόπουλου τότε να κερδίζει με 2-0 την «Μαύρη Θύελλα» στην Τρίπολη.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio