Συνάντηση Ι. Δαλιάνη με εκπροσώπους ομάδων για την χρήση του γηπέδου του Άστρους

Σάβ, 29/08/2020 - 16:16
Image

Κάτω από συνθήκες υψηλού επιπέδου και διαλόγου διεξήχθη σήμερα συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων του Ερμή Μελιγούς,  του Ηρακλή Βερβένων και του Πανθυρεατικού υπό την σκέπη της αθλητικής επιτροπής και του προέδρου αυτής κ. Ιωάννη Δαλιάνη. Αφορμή της συνάντησης αυτής στάθηκε η χρήση και κυρίως οι προπονήσεις στο γήπεδο του Άστρους. Έπειτα από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκαν και συμφωνήθηκαν τόσο οι ώρες προπονήσεων και χρήσεων του γηπέδου όσο και οι υποχρεώσεις που θα έχουν τα σωματεία καθώς και η δημοτική αρχή, τόσο μεταξύ τους όσο και προς τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τήρηση των υγειονομικών μέτρων, κρατώντας αποστάσεις, ενώ ο κ. Δαλιάνης μοίρασε σε όλους μάσκες μίας χρήσης, με τον ίδιο να φορά διάφανη 
Υ.Σ. Η συνεδρίαση, όπως διεξήχθη, αποδεικνύει ότι οι εποχές αλλάζουν αφήνοντας πίσω στο παρελθόν ότι ταλανίζει το ποδόσφαιρο της Βόρειας Κυνουρίας και τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων μας

Σχόλια επισκεπτών

Ευχαριστω δημόσια τους εκπροσώπους των τριών ομάδων
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ,ΕΡΜΗ,ΗΡΑΚΛΗ και τους συγχαίρω.
Ο αθλητισμός ενώνει και σήμερα το νίωσαμε όλοι όσοι είμαστε στην αίθουσα.
Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλα τα υπόλοιπα σωματεία.
Φίλε ΠΙΤ λιγο ξυδι δεν βλάπτει.
Προχωράμε

Κύριε Δαλιανη αν δεν σπάσετε αυγά ομελέτα δεν γίνετε,δεν μπορείς να τα έχεις καλά με όλους.καποια πράγματα είναι δεδομένα τον πρώτο λόγο στο γήπεδο τουλάχιστον για τις προπονήσεις τον έχει το αστρος(μην ξεχνας το ενοικιαστήριο που πληρώνει ο δημος)είτε το θες είτε όχι για να ευχαριστήσεις του φίλους-ψήφους της μελιγους!Στα παιχνίδια δεν είναι δικο σου θέμα γιατί λόγω κατηγορίας έχει προταιρεοτητα αλλά το να παρεμβαίνεις στο γήπεδο με μικροαλλαγές είναι αστείο για να το κανείς πιο ουδέτερο.!

απάντηση στο υστερόγραφο.... και στις υψηλού επιπέδου συναντήσεις: ΟΥΔΕΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, σεβαστοί κύριοι. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η αλθητική επιτροπή συνεδριάζει με τα προαποφασισμένα 3 σωματεία που θα κάνουν χρήση του κεντρικού γηπέδου του δήμου. Από τα υπόλοιπα 4 σωματεία, τα 2 (και τα 2 πλέον) έχουν τη δική τους έδρα και δεν καλούνται στη συνεδρίαση βάσει χιλιομετρικής απόστασης. Τα άλλα δύο εναπομείναντα σωματεία είναι πασπαρτού, δεν καλούνται ποτέ, και τα στέλνουμε όπου μας βολέψει. Γιατί ο Νικηταράς να αγωνίζεται 9χλμ μακρυά από την έδρα του και όχι 6χλμ.??? Αντίθετα, μονίμως καλείτε άλλο σωματείο κάθε χρόνο το οποίο δεν "κουνιέτε" από την έδρα του εδώ και χρόνια. Οι εποχές δεν αλλάζουν! ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ, ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. Αλλά με τρείς, δεν γίνεται.

Δύο παρατηρήσεις: πρώτον όταν κάνεις μια τέτοια συνάντηση για την χρήση του γηπέδου πρέπει σε αυτή να συμμετάσχουν όλα τα αθλητικά σωματεία και αυτό γιατί λογω του ότι το γήπεδο του Άστρους διαθέτει προβολείς έχουν το δικαίωμα όλα τα σωματεία να διεκδικήσουν τις ώρες χρήσης του γηπέδου που τους αναλογούν.δευτερον η χρήση διαφανής μάσκας σε προστατεύει από τα μικρόβια περισσότερο από την μάσκα μίας χρήσης??το ρωτάω γιατί βλέπω ότι αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ των δύο ειδών μάσκας ενώ πχ θα μπορούσε να αναφερθεί ο διαχωρισμός στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των παρευρισκομένων.ο πρόεδρος φοράει κουστούμι ενώ οι υπόλοιποι κοντομανικα μπλουζάκια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio