Στον «θρόνο» του ξανά τέσσερα χρόνια μετά ο Πανθυρεατικός

Κυρ, 17/04/2022 - 18:55
Image

Ο Πανθυρεατικός έπειτα από τέσσερα χρόνια επέστρεψε και πάλι στον θρόνο του καθώς μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του εφετινού «μαραθωνίου» στέφθηκε και επίσημα πρωταθλητής Αρκαδίας.

Η εντός έδρας ήττα των Βρασιών στον Άγιο Ανδρέα από την ΑΕΚ Τρίπολης αποτέλεσε το «κύκνειο» άσμα στην «μάχη» του τίτλου με το πρωτάθλημα να γυρίζει μετά την σεζόν 2017-2018 και πάλι στο Άστρος.

Your browser does not support video

ADVERTISEMENT

Ξανά με τον Άρη Σαβούρδου στον πάγκο του ο Πανθυρεατικός κατακτά το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία την σεζόν σε τοπικό επίπεδο καθώς ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου σε μερικές εβδομάδες.

Ο Άρης Σαβούρδος είναι ο άνθρωπος που από την τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει συνδέσει το όνομα του με τεράστιες στιγμές με το κιτρινόμαυρο σωματείο καθώς μετράει πέντε τίτλους σε μια δεκαετία

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο Πανθυρεατικός με τον Άρη Σαβούρδο έχει φτάσει στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας την σεζόν 2013-2014, την χρονιά 2014-2015, για να ακολουθήσει ο τίτλος την χρονιά 2017-2018 και πλέον ο εφετινός για την σεζόν 2021-2022.

Το εφετινό πρωτάθλημα για τον Πανθυρεατικό είναι μια τεράστια δικαίωση τόσο για τον Άρη Σαβούρδο και τους παίχτες του όσο και για την διοίκηση και τον κόσμο του Πανθυρεατικού που έδωσε μεγάλες παραστάσεις εντός αλλά και εκτός έδρας.

Ο τίτλος αυτός επίσης αποτελεί ποδοσφαιρική δικαίωση του πλάνου, της δουλειάς, της μεθοδικότητας, της πίστης και των ποδοσφαιρικών αρχών ενός οικοδομήματος που έβαλε τις βάσεις και χτίστηκε βήμα, βήμα με μαεστρικό τρόπο.

Ο Πανθυρεατικός της μιας μεταγραφής καθώς μόνο ο Στρέμπας είναι εκτός Βόρειας Κυνουρίας (όντας ο παίχτης που έκανε την διαφορά), με τους μικρούς από τις ακαδημίες σε πρώτο πλάνο και με τα δικά του παιδιά που επί σειρά ετών αποτελούν σημαίες αυτής της ομάδας βγήκε και πάλι στο ποδοσφαιρικό ξέφωτο του νομού μας.

Μαζί με τον Άρη Σαβούρδο τέσσερις τίτλους σε δέκα χρόνια με τον Πανθυρεατικό μετρούν και οι Δημήτρης Αδάμης, Γιώργος Καπράνος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Δημάκος και Δημήτρης Αρφάνης.

Το Άστρος πανηγυρίζει ξανά με τον Πανθυρεατικό να είναι και πάλι ο «αυτοκράτορας» του τοπικού μας πρωταθλήματος ανεβαίνοντας ξανά με την αξία του στην κορυφή.

Σχόλια επισκεπτών

Τον είδαμε τον Σαβούρδο όταν πήγε να.... δοξαστεί και σε άλλα γήπεδα σε άλλους τόπους. Πόσες και πούπουλα. Οι παίκτες φτιάχνουν και διοίκηση και παράγοντες και προπονητάδες.... Ξυπνήστε καλοί καγαθοι....

Και λέγαμε δεν θα εμφανιστούν οι κατσαπλιάδες; "Του Αστρινού ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" από τη ραχούλα και πάνω δεν μετράνε προπονητές και τέτοια καθεστώτα μιλάνε μόνο οι παίχτες. Παγκόσμια απάτη οι προπονητές στο ποδόσφαιρό που μόνο οι αστρινοί ανακάλυψαν την αλήθεια ότι δεν χρειάζονται είναι διακοσμητικοί. Μόνο οι παίχτες υπάρχουν και ο λαός. Όσο γκαρίζει η εξέδρα τόσο δυναμώνει η ομάδα, έχουμε φωνή και φωτοβολίδες εμείς δεν θέλουμε προπονητές. Ε ρε μουρόκλαρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio