Στον 5ο όμιλο ο Ερμής Μελιγούς - Οι ομάδες που συμμετέχουν

Παρ, 15/10/2021 - 13:11
Image

Ερμής Μελιγούς και Παναρκαδικός μπήκαν στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας μαζί με ομάδες της Αθήνας, της Λακωνίας, της Αργολίδας και με τα δύο νησιά την Μύκονο και την Σαντορίνη.

Συνολικά ο όμιλος απαρτίζεται από 11 ομάδες εκ των οποίων η πρώτη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα μπει στα μπαράζ ανόδου και οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως με δεδομένο τον έναν πρωταθλητή και τους τέσσερις που πέφτουν κατηγορία ο έξι ομάδες θα παραμείνουν και την νέα αγωνιστική σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία γεγονός που καταδεικνύει πως κάθε παιχνίδι για όλους θα είναι τελικός.

Σε αυτόν τον μικρό όμιλο των 11 ομάδων με τις τέσσερις να υποβιβάζονται δεν υπάρχουν περιθώρια να καλύψει κάποιος χαμένο έδαφος και δημιουργεί τα δικά του δεδομένα στο κομμάτι της παραμονής.

Οι 11 ομάδες του 5ου ομίλου είναι:

Παναρκαδικός

Ερμής Μελιγούς

Άρης Σκάλας

Ένωση Ερμιονίδας

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΟ Σαντορίνης

ΑΟ Μυκόνου

Χαραυγιακός

Ηλιούπολη

Φωστήρας

Άγιος Ιερόθεος

Σχόλια επισκεπτών

Αλλά καλύτερα σε αυτό τον όμιλο πάρα σε φαινομενικά εύκολο γιατί οι παίκτες με υποτιθέμενους δυνατότερους αντιπάλους υπερβαλουν εαυτό
και ερχοντσι καλύτερα αποτελέσματα, το μόνο θέμα είναι το οικονομικό σε αυτό συμφωνώ

Εσυ κάτσε με την στενομυαλη ομάδα σου που δεν δίνει τα δελτία σε δεκαπεντάχρονα παιδια που θέλουν να πάνε σε άλλες ομάδες να κάνουν το χόμπι τους κ μην ασχολείσαι με το σύγχρονο ποδόσφαιρο κομπλεξικε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio