Στοιχειά, αριθμοί και προϊστορία για τον αγώνα Παναρκαδικός - Πανθυρεατικός

Πέμ, 12/01/2023 - 10:53
Image

Ο Παναρκαδικός υποδέχεται τον Πανθυρεατικό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας σε ένα παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον που και οι δύο ομάδες επιθυμούν και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Πάντα τα παιχνίδια αυτά ανάμεσα στον Παναρκαδικό και τον Πανθυρεατικό δεδομένης της ιστορίας και του παρελθόντος των δύο ομάδων έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι και κρύβουν συνήθως έντονες συγκινήσεις για τους φιλάθλους.

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια και την σεζόν 2011-2012 το τριφύλλι θα υποδεχθεί και πάλι στο γήπεδο του τους κιτρινόμαυρους του Άστρους για αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Παναρκαδικός μετράει τις δύο τελευταίες του νίκες ως γηπεδούχος επί του Πανθυρεατικού και μιλάμε για την περίοδο 2009-2010 που κέρδισε με 3-0 και για την σεζόν 2011-2012 που νίκησε με το εμφατικό 6-0.

Την εφετινή χρονιά ο Παναρκαδικός είναι στην 5η θέση με 19 βαθμούς (22 γκολ υπέρ, 15 κατά) και έπειτα από την ήττα του στον Ερμή την περασμένη αγωνιστική που του διέκοψε το αήττητο σερί των πέντε σερί νικών στην Α’ Αρκαδίας θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Από την άλλη πλευρά οι Αστρινοί φαίνεται πως είναι σε μια μεταβατική καμπή με αλλαγές στο ρόστερ τους όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς (23 γκολ υπέρ, 19 κατά) και θα έρθουν στην Τρίπολη για το παιχνίδι αυτό έχοντας τρεις σερί ήττες και με σαφή πρόθεση να επιστρέψουν ξανά στα θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα την δική του σημασία έχει και η «μάχη» των πάγκων ανάμεσα στον νέο φέρελπι τεχνικό του Παναρκαδικού Σπύρο Λαγό με τον καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή του Πανθυρεατικού Άρη Σαβούρδο.

Αυτό που περιμένουμε είναι ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον μεν Παναρκαδικό να θέλει να στηριχθεί στην εμπειρία και την ποιότητα των παιχτών και τον Πανθυρεατικό στο ταλέντο και την φρεσκάδα των ποδοσφαιριστών του.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ήταν τον Απρίλιο του 2018 στο Άστρος στον τελικό του Super Cup Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό που αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική τότε να κερδίζει με 0-2 τον τότε πρωταθλητή Αρκαδίας Πανθυρεατικό με τέρματα των Ομπούσου και Τσιώλη.

Μοναδικά κοινά σημεία που ενώνουν εκείνο τον αγώνα με το τώρα είναι ο Νίκςο και ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος για τους πράσινους και ο Άρης Σαβούρδος με τον Χάρης Τακλής από την μεριά της ομάδας του Άστρους.

2011-2012 Παναρκαδικός-Πανθυρεατικός 6-0

2009-2010 Παναρκαδικός-Πανθυρεατικός 3-0

Σχόλια επισκεπτών

Το Άστρος θα υποστεί μια ακόμη βαριά ήττα έως συντριβή μετ αθ αβγςι ο καταξιωμένος που θεό; να τον κάνει έτσι και θα πει. Χτίζουμε για το μέλος άσε το. Παραμύθι. Το μάθαμε καλά τα μικρά αλλά για το παιδικό. Όχι γιατί αντρικό οαπου να μεγαλώσουν θα φύγουν Πλα. Ειν αι. Μια δικαιολογία της φετινής αποτυχίας του χρόνου αν είναι ο. Ίδιος προπονητής θα σκευθει κάτι άλλο. Γνωστά όλα αυτά

17:39 πέρασε πρώτα μια βόλτα από το δημοτικό να μάθεις τα στοιχειώδη και μετά ασχολήσου με την γραφή κειμένου, μας έβγαλες τα μάτια. Πάντως καλού κακού πάρε και μια γνωμάτευση από κάποιο νευρολόγο γιατί από αυτά που γράφεις ή βλαμμένο είσαι ή έχεις χτυπήσει το κεφάλι σου στον τοίχο.

διωξτε τα αδερφια κατεστρεψαν την ομαδα πρπει να αναλαβει διοικηση με οραμα για τον ΠΑΝΘΗΡΑ δε μπορει να ειναι κομπαρσος η ομαδα την κυριακη εχει τριμπαλο εως πενταμπαλο

Μπράβο στον κοντό και τους δύο προσεχώς προπονητές. το πλάνο που τρέχουν για της τρεις ομάδες της γούβας με ακαδημίες και μια ομάδα στην Γ και δύο με φυτώρια μην σταματήσετε είμαστε όλοι δίπλα σας....

Αλλη ηττα!!!!!! Απο τα πολλα πλανα γιναμε αεροπλανα καλο το μυθι να παιρνουμε το μηνιατικο και καθε εβδομαδα καινουργια δικαιολογια δλδ αλλα λογια να αγαπιομαστε δεν υπαρχει φιλοτιμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio