Στο Παράλιο Άστρος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Τετ, 09/08/2023 - 08:45
Image

Το πάντα φιλόξενο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή της Κολύμβησης Μαραθώνιας-Μεγάλων Αποστάσεων (OWS), το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών όλων των κατηγοριών και των μάστερς.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Παράλιο Άστρος στις 9 -10/9/2023.

Μια διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας με συνδιοργάνωση του  Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας(K.O.E) τόνισε:

«Νοιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από τις συζητήσεις που είχαμε με την Κ.Ο.Ε., αποφασίστηκε να γίνει και φέτος η διοργάνωση στο Παράλιο Άστρος.

Για πρώτη φορά διεξήχθη το 2020 με απόλυτη επιτυχία. Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι μια περιοχή μοναδικής ομορφιάς που συνδυάζει το βουνό (Πάρνωνας) με τη θάλασσα (Μυρτώο Πέλαγος) και είναι ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους όλο το χρόνο.

Ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά με τους συνεργάτες μου στηρίζουμε τις αθλητικές διοργανώσεις και επενδύουμε στον αθλητικό τουρισμό.

Σε άριστη συνεργασία με την Κ.Ο.Ε. είμαι βέβαιος πως και αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχει λαμπρή επιτυχία και καλούμε όλους όσοι αγαπάνε τον Υγρό Στίβο, τον αθλητισμό γενικότερα και την περιοχή μας να έρθουν να το παρακολουθήσουν.

Να είναι βέβαιοι πως θα περάσουν υπέροχα».

με εκτίμηση
Α Χωρα Νάμου
(υπευθ. Προώθησης και Προβολής Διοργάνωσης)

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio